Brood snijden om bruine suiker te besparen | Nieuws, sport, banen

Beste Heloise: Om te voorkomen dat bruine suiker blijft plakken, heb ik in de loop der jaren altijd bruine suiker in veel recepten gebruikt. “ga zo door” Een simpele remedie is om ongeveer 1/4 van het brood in een suikerzakje te doen. Werkt als magie!

Dit werkt ook als je melassekoekjes hard zijn geworden. — Lodyce B., Humboldt, Iowa

azijn tips

Beste Eloise: Ik wil graag een azijnbrochure! Mijn zus heeft het en gebruikt het de hele tijd om brood te bakken en het huis schoon te maken. Naar verluidt een redder in nood voor .En waar kan ik er een krijgen? – Lacy R., via e-mail

Lacey, bedankt voor je brief. Azijn is echt een huishoudelijke redder in nood. Om een ​​exemplaar te verkrijgen, gaat u naar www.Heloise.com of stuurt u een gefrankeerde (84 cent) lang geadresseerde envelop van $ 5 naar Heloise/Azijn, PO Box 795001, San Antonio, TX 78279- Stuur naar 5001.

Dit is een van mijn meest populaire pamfletten en mensen delen het uit bij vrijgezellenfeesten of kopen het als kousvuller voor Kerstmis.

vitamine

Beste Eloise: Mijn man slikt elke dag trouw vitamines en moedigt me nu aan hetzelfde te doen. We eten redelijk gezond kip en vis (minus rood vlees), fruit en groenten, maar we houden allebei van zoetigheid.Tips over de vraag of mensen vitamines moeten nemen? – Callie F., St. Louis, Missouri

Callie, praat met uw arts voordat u vitamines inneemt. U neemt misschien te veel van één vitamine, maar niet genoeg van wat uw lichaam nodig heeft. Een eenvoudige bloedtest kan u vertellen hoe gezond u bent.

Met zoveel mensen die tijdens deze recordbrekende hittegolf binnen blijven, krijgen ze misschien niet genoeg vitamine D binnen, maar tenzij je naar een dokter gaat en advies inwint, ga zo door.

bladplant

Beste Eloise: Ik hou van het kweken van planten en ik woon in een appartement, dus ik besloot mijn eten binnenshuis te verbouwen. Erg makkelijk!

Neem je ananas, snijd ongeveer 10 cm van de bovenkant van de ananas af, plant hem in een pot met de bladeren uitsteken en zet hem op een zonnige plek. Babyananas heeft een paar maanden nodig om te ontkiemen, maar stel je voor dat je je eigen ananas kweekt! Gemberwortel is een andere plant die ik graag kweek. Hiervoor kun je het beste chemicaliënvrije, biologische gemberwortel krijgen.

Ik kweek ook tomaten op mijn terras. Ik heb net een citroenboom gekocht en die staat op een zonnig plekje op mijn terras.Het kost tijd voordat de bomen vrucht dragen, maar er is mooie schaduw op het terras terwijl u wacht. — Jacob H., Aberdeen, WA

Jaap, wat een goed idee. U weet altijd hoe uw planten worden gekweekt en zijn vrij van chemicaliën. — Eloise.

— — —

Tips van Heloise staan ​​af en toe in Lifestyles. Lezers kunnen tips sturen naar Heloise, PO Box 795000, San Antonio, Texas 78279-5000, faxen naar 210-HELOISE of [email protected] e-mailen. Brieven worden niet individueel beantwoord.

Ontvang het laatste nieuws van vandaag en meer in je inbox

Leave a Comment

Your email address will not be published.