BTS kondigt groepsopschorting aan gericht op solo-activiteiten

BTS bracht hun anthologiealbum “Proof” uit op 10 juni, en vier dagen later bracht de laatste Festa-content uit, een video van de groep die samenkwam voor een diner en een drankje ter gelegenheid van hun 9-jarig jubileum. BTS heeft in de loop der jaren talloze Festa-dinervideo’s uitgebracht, maar de grote aankondigingen waarvan RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V en Jung Kook wisten dat ze een schokgolf zouden veroorzaken. De stemming was heel anders dan de vorige omdat Ik was me aan het voorbereiden om het via fandom te doen.

Fans hebben misschien het gevoel gehad dat de comeback uit het “bewijs”-tijdperk van BTS anders was dan de vorige supergrote. “Proof” is een anthologiealbum dat zich voornamelijk richt op het belichten van hun grootste en meest invloedrijke hits uit hun enorme discografie gedurende negen jaar. Uitgebracht slechts 3 nummers, lead singles “Yetto Come”, “Run BTS” en “For Youth”. BTS is geopend over hun besluit om tijdens het Festa-diner een gereduceerde comeback te maken. Hij legde uit dat dit kwam omdat ze een beetje opgebrand waren en zich een tijdje wilden concentreren op het vinden van zichzelf als individuele artiesten.

Waarom gaat BTS in winterslaap?

“Ik merkte dat de groep absoluut veranderd is. We moeten de verandering accepteren”, legde RM uit tijdens het diner terwijl andere leden zijn gedachten herhaalden. “Bij het schrijven van teksten en liedjes is het belangrijk om te vertellen welk verhaal of welke boodschap je wilt vertellen, maar het lijkt erop dat het nu weg is. Ik weet niet welk verhaal ik nu moet vertellen. Ik dacht dat het anders was dan de groep, maar de probleem met K-POP en het hele inactieve systeem is dat ik geen tijd heb om volwassen te worden. Ik moet muziek blijven maken en iets doen. En ik heb geen tijd om te groeien. Het is niet alleen muziek en werk. Ik’ Ik ben de afgelopen 10 jaar als mens veranderd, dus ik moest tijd besteden aan alleen denken. Ik kan het. Ik was in staat om mijn werk tot nu toe in evenwicht te houden, maar na 10 jaar als BTS te hebben geleefd en volgens alle schema’s te werken, kan ik fysiek niet meer volwassen.”

Met deze comeback heeft BTS hun promotie teruggebracht naar hun roots. Ze zullen verschijnen in drie Koreaanse muziekprogramma’s, met “Yetto Come” en “For Youth”. Beide zijn mid-tempo nummers en vereisen geen BTS’ kenmerkende choreografie met een hoog octaangehalte. BTS heeft onthuld dat ze van plan zijn zich als een groep te hergroeperen na het verkennen van solo-activiteiten. Op dat moment kunnen fans de choreografie verwachten van de up-tempo “proof” track “Run BTS”, die populair is bij fans.

“Om eerlijk te zijn, zouden veel mensen de uitvoering van ‘Run BTS’ verwachten. [on the music shows]”RM uitgelegd. “Ik wil excuses maken omdat ik vind dat ik me niet zo zou moeten gedragen … Ik ben blij dat ik een muziekshow had. Het spijt me dat ik geen uitvoeringen kan doen zoals” Mic Drop “of” Fake Love “, maar” Voor nummers zoals “Run BTS” laten we je de juiste uitvoering zien wanneer we weer bij elkaar komen. “

Wat is het soloplan van BTS terwijl ze slapend zijn?

Tijdens het diner onthulden de leden verschillende details over het soloplan. J-Hope maakte in juli al bekend dat het de headline van Lollapalooza zal sieren. Onlangs werd aangekondigd dat V zal schitteren in de spin-off “In the Soop” met Park Seo-joon, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik en Peakboy. Jung Kook heeft mogelijk een samenwerking met Charlie Puth in zijn werk. Uiteindelijk zullen alle leden om de beurt solo-albums uitbrengen (verduidelijk RM, geen mixtapes). Ze hebben al een releasedatum gekozen. Ze onthulden ook dat hun V Live-variëteitsshow “Run BTS” met enige vaardigheid zal doorgaan. Ze kunnen de show enige tijd als individuen of subeenheden opnemen.

BTS laatste bericht aan fans voor groepshiaat

Aan het einde van het avondmaal, nadat ze hadden bevestigd dat ze een tatoeage van vriendschap zouden krijgen om hun voortdurende verbondenheid als groep te laten zien, zeiden de leden dat ze in de nabije toekomst niet als groep zouden worden gepromoot. Ze lieten ook tranen en gegarandeerde fans zoals hun nieuwe eerste single “Yetto Come” zegt – het beste voor BTS is nog niet gekomen. Ze zijn deze keer toegewijd aan hun individuele kunstenaarschap, dus ik weet zeker dat ze een betere groep van hen zullen maken als ze elkaar weer ontmoeten. Bekijk hieronder het gehele Festa Diner en lees daarna het laatste bericht van het diner aan de fans.

Suga’s 2022 Festa Dinner Eindbericht aan fans

“Ik was normaal gesproken blij met dit werk, maar er waren ook veel pijnlijke momenten. Ik hoop dat de leden niet dezelfde pijn voelen in hun solowerk. Natuurlijk, elk moment is elke promotie. Het is leuk. Dit geldt voor iedereen die in deze wereld leeft. Gezien waarom ik hieraan begon en waarom ik ervoor koos, dat is wat ik wilde en maakte me gelukkig. Omdat ik het niet doe. Ik weet wanneer het zal eindigen en wanneer ik zal sterven, maar tot die tijd willen ze alle zeven om heel gelukkig te zijn. Onlangs probeer ik mijn eigen geluk na te streven. Ik speel games. Soms, als ik muziek maak, neem ik gewoon een pauze en nu hou ik van wat ik vrij kan doen. Ik moet doen wat ik wil doen en leven. Hoe dan ook, als ik 100 jaar oud ben, sterft iedereen en als een BTS werk ik niet. 100. Ik denk niet dat het mogelijk is … ik wil gewoon dat je er blij mee bent wat je hebt gedaan. Ik wil dat je ervan geniet.’

Jin’s 2022 Festa-diner Einde bericht aan fans

“In het begin wilde ik acteur worden. Ik wilde acteur worden omdat ik verschillende dingen heb geleerd en ervaren, afhankelijk van de functie. Dus ik wilde acteur worden, maar ik stelde me voor een idool te worden. Ik heb geleerd van het bovenstaande ervaringen, maar ik heb er geen spijt van omdat ik zoveel ervaringen heb gehad. Ik denk niet dat ik er spijt van heb dat ik het niet heb nagestreefd. Ik heb een lang leven, dus ik kan of niet [act].. Ik ben nu terughoudend. Hoe dan ook, ik begon verschillende ervaringen op te doen als idool. Het was erg leuk en ik zal er van blijven genieten. Ik moet zo’n geweldig team ontmoeten. Ik hoop dat je steeds meer plezier mag beleven. En dankzij de fans die me hebben gesteund, heb ik dankzij ARMY zo’n ervaring kunnen hebben, dus ik wil je graag bedanken. Heel erg bedankt. “

Einde bericht aan fans van Jung Kook’s 2022 Festa Dinner

“Vandaag realiseerde ik me dat iedereen een tijdlijn heeft die bij hem past. ARMY heeft ook zijn eigen motivatie en tijd. Deze timing zou eerder moeten komen, maar we hebben het uitgesteld. Ik denk dat het moet werken. Ik weet niet wanneer, maar er moet een tijd geweest om dit te bespreken. Ik denk dat het die dag is … hoe zet ik dit in? .. jij 10 We zijn al jaren bij ons. We willen niet dat je het begrijpt, maar we hopen dat je ons begrijpt Ieder van ons brengt tijd door en heeft veel plezier. Ik beloof dat ik op een dag volwassener terug zal komen dan ik nu ben. Dus ik hoop dat je ons je zegeningen schenkt. Dat is mijn beste. Ik hoop dat ik mijn best zal doen. “

V’s 2022 Festa-diner Einde bericht aan fans

“Voor mij heb ik veel dingen die ik eerlijk wil doen. Ik heb veel dingen die ik wil doen. Ik hoop dat er een kans komt om mijn muziek aan de wereld te laten zien, niet alleen muziek. Ik ben in Ik heb mezelf lange tijd iets willen laten zien, maar op een gegeven moment begonnen die gedachten me een ongemakkelijk gevoel te geven, en ik was voorzichtig met zeggen wat ik wilde doen, dus ik kon niets zeggen. Als er een kans, ik wil me anders laten zien dan V die ik kende, dus ik rust niet alleen, ik doe alles. Ik wil iemand zijn die me veel kan laten zien, dus steun me alsjeblieft. Nieuw ons Denk daar alsjeblieft aan. “

J-Hope’s 2022 Festa Dinner Eindbericht aan fans

“We zijn de afgelopen negen jaar samen geweest en nu is het tien jaar geleden, maar ik wil de leden bedanken. Ik wil de fans bedanken die altijd bij me zijn. Ik heb hier veel over gepraat. Ik weet zeker dat er zijn enkele leden, maar ik denk dat we een beetje afstand moeten nemen en leren wat er weer zal gebeuren. Ik denk dat timing nu erg belangrijk is, dus ik denk dat het een gezond plan is, niet een negatief plan. Het is niet ontbonden, het is gewoon apart leven voor een tijdje, en ik denk dat BTS een sterkere groep voor ons en voor BTS kan worden. Het is een zeer belangrijke tijd voor hoofdstuk 2 van. Ik denk dat dit de beste tijd is. Ik hoop dat je begrijpt dat ARMY al 9 jaar bij ons is. -10 jaar. Dat was het. Van alle leden hoop ik gezond te blijven terwijl ik mijn tijd alleen doorbreng. We leven allemaal. Ik hoop dat je ons begrijpt. “

Einde van bericht aan Jimin’s 2022 Festa Dinner Fans

“Voor mij wilde ik dit zeggen. Als ik ‘ons leger’ zeg, wat betekent dat dan voor jou? Of je je fans kunt vragen hoe ze die vraag moeten beantwoorden. Ik vroeg me af. “Fans” zijn erg blij en ik weet niet denk niet dat de betekenis van het woord zal veranderen. We vragen niet om uw begrip. Als leden fans fans noemen, zoals ARMY, hoop ik dat de betekenis van het woord niet verandert. Fans stonden in het middelpunt van alles tijdens de gevechten, ruzies en discussies die niet veranderden toen ik ze hoorde, dus ik wil dat je begrijpt wat dat betekent. .. Ik zeg dit niet om je het te laten begrijpen. We kunnen onze fans niet van ons scheiden. We zouden hier niet zijn zonder onze fans. Dat is iets waar ik de laatste tijd over nadenk. ?? Met dank aan de fans. Hoe praat je zonder fan? We hebben veel met elkaar gepraat, maar ik kan niet alles direct vertellen en het is heel verdrietig en moeilijk. in sommige gevallen. Maar als we ons op ons woord geloven, is het geweldig. “

Eindbericht van RM’s 2022 Festa-diner aan fans

“Ik zag ‘Doctor Strange’ een tijdje geleden. Er is dit concept van het multiversum. Er kunnen nog steeds enkele multiversums zijn met Kim Nam Jun die een gewone kantoormedewerker is en helemaal geen muziek maakt. Maar gelukkig wilde ik in dit universum om muziek te maken, maar gelukkig kwam ik bij dit bedrijf en ontmoette ik Bang Sihyuk PD en Big Hit. En ik ontmoette mensen die nog meer getalenteerd waren dan ik. Wij zijn Bantan. We moesten de leden van Bantan ontmoeten, samen muziek maken en een toespraak houden bij de VN. Tegen het einde hiervan Ik was al in het Witte Huis geweest. Ik moest naar het Witte Huis. Het is niet bijzonder om dit te moeten doen, ik denk er nog steeds over na. Ik maakte mijn debuut als zanger. Het was toevallig verantwoordelijk voor de samenleving en de wereld. We zijn niet zo speciaal of slim, maar met ons zevenen zijn we op weg naar een doel dat in lijn is met alles wat we hebben. Van Bulletproof Boy Scouts en Bulletproof Boy Scouts, zij verwijs altijd naar het leger. Je bent echt de essentie van wat we zijn. Dus we kunnen je niet van ons afhouden. En deze dagen voelde ik me erg schuldig omdat je bang was teleurgesteld te zijn in ons toen je zei dat promotie aan het winnen was Een pauze willen nemen lijkt iets verkeerd te doen. Ik heb het gevoel dat. Alle leden en ik hadden geluk. Ik verliet toevallig een kleine plaats in Nonhyeondong en ging op de een of andere manier naar het Witte Huis. Alles wat ik wil zeggen is ” Moet nog komen”. Deze versie van het universum is de beste versie die ik kan bedenken. Wat ik wil doen en blijven doen, is samen eerlijk zijn als ik op het podium speel, en blij zijn om te praten zonder na te denken over de regels als we samenkomen en op deze manier praten. wereld. Dat is alles wat ik wil. Ik wil dat BTS nog lang doorgaat. Om dat te doen, moet je dit doen. Ik wil dat het lang meegaat, en om BTS te laten duren, denk ik dat ik moet blijven wie ik ben. Ik ben geen BTS, dus ik ben gewoon een deel van BTS. Hierdoor konden we niet aan alle verwachtingen van onze klanten voldoen. Ik heb veel te vertellen, maar niet alles kan open zijn. Daar heb ik altijd spijt van. Maar we zijn altijd oprecht. We zijn niet perfect, dus we kunnen fouten maken. We maken veel fouten en ik weet dat het ook niet perfect is. Misschien had ik het geluk om met president Biden bij de Verenigde Naties te kunnen praten, maar ik weet zeker dat we BTS zijn en dankzij jou betekent het dat je hier bent aangekomen. Ik weet niet hoe lang we samen zullen zijn, maar ik hoop dat het lang zal duren. En ik wil altijd BTS RM zijn, zelfs als het niet zo goed presteert als vroeger. Daarom zouden we het op prijs stellen als u onze oprechtheid zou kunnen begrijpen. Nu zijn we misschien lui, stoppen we voor een pauze, maar dat is alles voor onze vorige toekomst. “

Leave a Comment

Your email address will not be published.