Clip crops van drums, dromen en paarden – Outlook Valley Sun

Voor het eerst gepubliceerd in druk op 26 mei Outlook Valley Sun..

Ik hou van de optocht…
Op een knalrode ochtend spat de zon uit de tuba. Ik hou van de voorste trombone en de achterkant is een piccolo. Ik hou van mensen die een schop hebben achter wat Dylan Thomas noemde “de zon schijnt … een clip van een paard op straat”.
Ik hou van oldtimers met de ultieme VIP: Veterinarian of War. De meeste mensen beheersen nog steeds de sprankeling van hun ogen, de sprankelende moed waar we nooit helemaal dankbaar voor zullen zijn.
Dierenartsen weten iets over een wereld die we nooit kennen. Hoe voelt het om neergeschoten te worden terwijl je vecht tegen het kwaad van misvormingen? Je moet je kijk op de wereld uitdagen. Je moet een paar geheime, vreselijke vermoedens bevestigen dat veel van de planeten altijd toebehoren aan pestkoppen en tirannen.
Dank u voor uw service. Bedankt voor het accepteren van de tiran.
Nogmaals, de mensheid lijkt dingen in de war te hebben gebracht – de economie, deze oorlog, de vuile zee … moderne films, netwerktelevisie.
Dus voor een tijdje op maandag, met een verfrissende rasp van een enkele strik, vieren we waarschijnlijk het juiste ding.
Democratie? controleren. Vrijheid? Absoluut. Voorzienigheid en een gevoel van geluk? goed …
Ik denk dat ons ideaal altijd werk in uitvoering is.
Zie je, er zijn veel Mayberries in ons stadje, onschuldige spetters, veel eigenaardigheden en karakters, en een enorm raketlab aan het eind dat ruimteschepen de rest van de wereld in gooit.
Op dat moment begint de maandagparade in de wolken, gevolgd door enkele verhoogde wegen, gevolgd door een ketelknal van een middelbare schoolband. O, waar moet je heen.
Over waar te gaan gesproken, mijn dokter / hulpje (Dr. Steve) dronk onlangs dat gelukskoekjes “niet langer echt gelukskoekjes waren”. Het zijn bevestigingen. “
Het sympathiseerde ook met de lezer (Lisa O’Reilly).
“Ja! Wat is er met de gelukskoekjes gebeurd? Ik had die kleine hoop nodig! Nu krijg ik zoiets als” Je ziet er mooi uit “(OK, het was niet slecht) Masu – “Een goed gerichte speer is drie dingen waard.” een interessant concept, maar ik wil gewoon weten of ik de loterij win. “

Lisa, ik heb ook die kleine hoop nodig. En ik zie ze het stokje ronddraaien in de parade, marcheren met brownie-troepen en xylofoons rinkelen in een berg van onverschilligheid die alleen zelfingenomen tieners kunnen verzamelen.
Onlangs en voor altijd zijn ze onze kleine hoop – wat ik onlangs “ons mooiste gebed” noemde.
Ik hou van optochten. Hoe optochten kinderen en moeders, oorlogsdierenartsen en reddingshonden vieren, en dromen van een verre wereld.
En als je denkt dat ik er een lame nerd van ben, dan heb ik het nieuws voor je, Karen: ik heb lame uitgevonden. Toen vond ik de nerd uit. Daarna heb ik een paar weken vrij genomen.
Weet je wie nog meer kreupelen en nerds hebben uitgevonden? Bill Gates. Hij is misschien een veel ergere nerd dan ik, het zegt echt iets. Dat wil zeggen, die truien? Ik heb hetzelfde kapsel sinds 1972, maar hij draagt ​​nog steeds exact dezelfde trui.
Super nerd… Super freaky…
Laatst berispte ik Gates. Iets wat hij tweette, wreef me in het verkeerde keelgat – heiligdom, een soort waarschuwing die elke miljonair kent. Het gaat door vanwege de aristocratische verplichtingen.
“Laten we de lijfeigenen een beetje uitschelden” Deze digitale dieven moeten nadenken. ‘Moedig me aan om een ​​betere kleine slaaf te zijn.’
BG (Before Gates), een beetje poëzie in de kindertijd, had een resonerende, korrelige, grasachtige perfectie. De kinderen werden in de zomer bruin. Ze reden op een fiets. Ze hebben juli niet besteed aan het leren van lijncodering of datacompressie.
Op dat moment waren de kinderen buiten aan het spelen. Dit is mijn theorie – vraag me: we hebben een zonnige jeugd nodig. Het is absoluut een voedingsstof. Het bouwt sterke botten en een meer zonnige volwassen geest.
Laten we even stoppen en de gezonde kinderen bedanken voor de vintage zomervreugde die ze nodig hebben. Honkbalveld … Limonadetribune … Ren op blote voeten over een hete oprit tot je het koele gras raakt.
“Aarde”, noemt New Age het nu een fysieke band met een planeet. De kinderen hadden meer terrein dan voorheen.
Voor mij (de bekende dwerg) is dit wat we echt nodig hebben in het leven, de zogenaamde “Rerum Novarum”: gelach, muziek, ideeën, familie, vriendschap, beweging, moed, mededogen, jeugd en vreugde.
Misschien soms grasvlekken.
Velen bloeien op de ouderwetse Memorial Day-parade van maandag.
Dit, als een groot kleurrijk lint. Het zal voor altijd door de wind worden geblazen, als iets dat op een vlaggenmast vliegt.
Tot ziens.

E-mail columnisten op [email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published.