CookUnity: voedselbereidingshack voor smakelijke en tijdloze fijnproevers

Ik ben het koken beu. Nog niet zo lang geleden heb ik ervan genoten. Koken was voor mij een welkome manier om te ontspannen van de werkdag en de avond in te gaan.

Maar de blokkade veranderde de situatie. Thuiswerken betekende dat mijn keuken een gevangenis werd in plaats van een schuilplaats, wat me verbond met de hardnekkige pijn van het bereiden van eten, koken, afwassen, spoelen en herhalen. Ik gebruikte al mijn eigen maaltijdbezorgset. Maar hun sleur en werk werden frustrerend, dus toen ik de voorkeur gaf aan afhaalrestaurants en de eenvoudige die voorhanden waren, rotten ze in mijn koelkast.Ik had honger naar iets Als ik niet Ik vond Cook Unity, een bezorgservice voor fijnproevers die belangrijker voor mij is dan DoorDash.

Wat is CookUnity?

Quinoa en Veggie Enchilada
Krediet: CookUnity

Vergeet de maaltijdplanningskit die u ingrediënten en recepten stuurt. Dit is de volgende stap in het terugwinnen van de maaltijd. Met CookUnity kunnen abonnees kiezen uit een uitgebreid menu met maaltijden, wekelijks bezorgd (kies een dag) en klaar om opgewarmd aan te komen. De meeste maaltijden hebben alleen een fornuis of magnetron nodig en het duurt een paar minuten (zoals 8-20) om ze klaar te maken voor het serveren.

De naam “Cook Unity” verwijst naar de chef-gecentreerde focus van deze speciale bijgerechtservice. Een lokale chef-kok heeft een menu samengesteld van kleine partij gerechten met duurzame ingrediënten, en alle pakketten zijn voorzien van namen en foto’s. U kunt dus beginnen te voelen met wie het recept u echt aanspreekt.

Cook Unity, opgericht in 2016, is zelfverklaard “Chef-groep” Het is zichzelf “Het eerste platform van chef-kok tot consument.” Tegenwoordig telt CookUnity meer dan 60 mensen, waaronder opkomende chef-koks, gerenommeerde restauranteigenaren en culinaire vernieuwers zoals Actarnawab, Larry & Mark Forjone, Estache, Jose Garces en Ria Cohen. CookUnity biedt chef-koks ultramoderne keukens in Miami, Austin, Los Angeles, Seattle, Atlanta, Chicago en New York City om hun maaltijden op te poetsen en te bereiden. Deze service is landelijk beschikbaar en stelt abonnees in staat lokale chef-koks te ondersteunen terwijl ze thuis genieten van heerlijke maaltijden en stress verminderen.

Cook Unity betekent diversiteit

K-BBQ rok steak salade

K-BBQ rok steak salade
Krediet: CookUnity

Toen ik genoeg had van al die halo-schorten, heb ik veel onderzoek gedaan naar bezorgdiensten voor gekookt voedsel. Ik wilde iets met veel afhaalvariaties, maar ik hoefde niet elke dag te betalen of te bestellen. Veel van deze diensten bieden steeds weer een verscheidenheid aan graanschalen, maar Cook Unity is niet de enige. Er zijn salades, pasta, vlees en aardappelen, veganistische gerechten en soepen. Momenteel heeft de app 170 verschillende gerechten om uit te kiezen voor je volgende bezorging. 170!

Als veel van deze opties overweldigend lijken, wees dan niet bang. Met de gebruiksvriendelijke Cook Unity-app kun je je menu sorteren op dieetcategorie, zoals glutenvrij, koolhydraatarm, caloriearm, keto, veganistisch, vegetarisch, paleo, mediterraan en pescatarisch. Daarnaast zijn er maandelijkse warme selecties zoals seizoensrecepten, vakantie-geïnspireerde selecties en chef-specials, die de prijs een beetje zullen verhogen.

Hoeveel kost CookUnity?

Gekookte lam sabji

Gekookte lam sabji
Krediet: CookUnity

Maaltijden Het is $ 10,49 per maaltijd, maar je kunt het aanpassen aan je abonnement. Abonnees kunnen kiezen uit 4, 6, 8, 12 of 16 maaltijden per week. Als je ervoor kiest om met luxere items te dineren, krijg je een melding van extra kosten variërend van $ 1,99 tot $ 7,99.

Voor mij was de standaardmaaltijd geweldig genoeg dat ik zelden met een chef-kok uitga. Misschien heb je echter iets speciaals nodig, zoals een sugiplankforel met pompoenpitpesto. En ik kan je uit ervaring vertellen, het extra geld is het in smaak waard.

Hoe werkt CookUnity?

Spliterwten falafel bowl

Spliterwten falafel bowl
Krediet: CookUnity

Een plan maken. Download de app om je maaltijd te kiezen. Dankzij het ontwerp van de app is het ongelooflijk eenvoudig om te doen. Elke maaltijd heeft een foto waarop u kunt klikken om details over elke maaltijd te bekijken, inclusief ingrediënten, calorietellingen en beoordelingen van andere gebruikers. Als je van eten houdt, klik dan op het hart om het lekker te vinden, en nu heb je extra categorieën om je te helpen kiezen uit de vele menu-opties die ik volgende week ben. Selecteer een bezorgdatum, bevestig je bestelling en je maaltijd begint. U kunt ook een melding ontvangen wanneer het wordt afgeleverd, inclusief trackinginformatie.

Persoonlijk belt de koerier nooit aan. Maar mijn telefoonwaarschuwing vertelt me ​​​​dat mijn eten is aangekomen, dus ik heb het niet nodig.

CookUnity betekent minder verwarring.

CookUnity-pakket

Cook Unity-pakketten zijn recyclebaar en composteerbaar
Krediet: CookUnity

Vergeet afhaalafval en stapels borden. Elke CookUnity-maaltijd wordt geleverd in een veilige container in de oven en magnetron. Dus als je het na het koken niet op een bord wilt serveren, hoeft dat ook echt niet. De container is recyclebaarControleer echter uw lokale recyclingbeperkingen en zorg ervoor dat het centrum dit afhandelt. Daarnaast kunnen de geïsoleerde koelbox en icepack waar de maaltijd bij is aangekomen de volgende dag van bezorging worden opgehaald voor hergebruik.

Een ander voordeel van bakjes die geschikt zijn voor de magnetron is dat als je geen maaltijdprijs wint (sommige zijn behoorlijk gul), je gemakkelijk de dunne kartonnen hoes weer over de restjes kunt doen en in de koelkast kunt plakken. Ik weet niet zeker of dit het verpakkingsdoel van CookUnity is, maar het heeft me enorm geholpen en voorkomen dat vuile Tupperware in mijn aanrecht terechtkwam!

Waarom Cook Unity een gewoonte werd

Al Pastor Taco's

Al Pastor Taco’s
Krediet: CookUnity

CookUnity heeft één ding verminderd dat ik dagelijks moet benadrukken bij het bereiden van voedsel. U kunt beslissingen nemen op uw mobiele telefoon terwijl u tv kijkt of onderweg bent. Foto’s, profielen van chef-koks en verschillende gerechten maken de maaltijdbereiding waar ik erg naar uitkijk.dit is plezier Om een ​​maaltijd te kiezen voor mij en mijn partner. En als ik mijn keuze eenmaal heb bevestigd, weet ik dat mijn koelkast vol zal staan ​​met gemakkelijke, smakelijke en zelfs gezonde opties voor lunch en diner.

Via CookUnity worden veertig verschillende gerechten geserveerd, waardoor abonnees smaken en gerechten kunnen ontdekken die misschien niet bekend zijn. Maar ook het kunnen kiezen van individuele maaltijden betekent dat u en uw gezin niet in dezelfde eetstemming hoeven te zijn om tevreden te zijn. Mijn partner kan op elk moment kiezen voor Al Pastor Tacos met varkensvlees (wat hier erg populair is), maar ik kan kiezen voor boerenkool en gegrilde meerval. Het is alsof je zonder gedoe bij meerdere geweldige restaurants bestelt.

CookUnity maakte de maaltijd niet eng, maar iets waar ik weer van genoot. Het veranderde mijn koelkast in een schatkamer, zeker vol met vers en lekker eten. Ik krijg niet langer de schuld van dagelijkse sleur, of het nu gaat om koken, koken of een stapel vreselijke gerechten.En het is makkelijk te eten Beter Je hebt niet alleen veel keuze, maar je hebt ook de voedingsinformatie die je nodig hebt om zorgvuldige keuzes te maken.

Ik vertrouw er al maanden op en heb niet meer achterom gekeken. Mijn pot staat stof te verzamelen en dat vind ik prima.

Leave a Comment

Your email address will not be published.