Cool Cukes, Charming Avocado – The New York Times

Het grootste deel van mijn leven dacht ik dat ik niet van komkommers hield. Ik hield van zure augurken en geplette komkommers in Sichuan-stijl, maar in de meeste andere omgevingen, vooral de slechte uitdrukking van Griekse salades, maken komkommers me een honingdauw in de wereld van waterige en gladde vullers, heerlijke salades.Ik viel aan. (Ik haat honingdauw.) Waarom een ​​komkommerspeer in een dip laten weken als je een wortel kunt kiezen? Of radijs? waarom?

Maar nu weet ik de waarheid. Dat wil zeggen, komkommer is een van de beste koelmiddelen in de natuur en is een folie die zowel het hete klimaat als de hitte van Chili kan weerstaan. Het beste voedsel om het te gebruiken heeft zijn sappige crunch op de voorgrond. En een stapel komkommers is een snelle salade met één thema die licht gekleed of snel gepekeld is en bij veel maaltijden past. (Nuttig bij het gebruik van Perzische of Engelse komkommers. Deze komkommers hebben een dunne schil en hebben niet de grote kleverige zaden die in standaard tuinkomkommers voorkomen.)

Hieronder staan ​​twee nieuwe komkommerrecepten, waarvan er vele in The New York Times Cooking staan. Je ziet ze hier de hele zomer. Ik weet dat sommige mensen het komkommerpad nog niet zijn gegaan – en ik begrijp waarom – er zijn andere recepten voor de week.

Deze koude salade van Hetty McKinnon wordt gemakkelijk geserveerd voor het diner met rijst, noedels of gewoon gekookte kip of tofu. Avocado voegt romigheid toe in tegenstelling tot knapperigheid.

Bekijk dit recept.


Ali Slangle nam de smaken van kip-souvlaki-schotels zoals salades en tzatziki in zich op en leidde ze naar een enkel recept dat thuis na het werk kon worden gemaakt. Als je van Holia Tiki houdt, een traditionele Griekse salade op basis van een Amerikaanse diner-stijl, weet je al dat fetakaas en komkommer een geweldig paar zijn.

Dit Melissa Clark-recept is een eenpansode aan de zomer, en ik dacht eraan toen ik verse maïs in de winkel zag en er een avondmaal van wilde maken. Ik heb farro toegevoegd om er een maaltijd van te maken, en eerlijk gezegd denk ik niet dat je de cherrytomaatjes hoeft te halveren. Gewoon wat langer koken. Maar dat ben ik.Halloumi vervangen door harde tofu maakt het veganistisch

Bekijk dit recept.


Dit eenvoudige pastagerecht van Kolhenry is perfect voor kinderen. Eigenlijk iedereen die van simpele pastagerechten houdt in de zomer (ik). Gremolata maakt het nog hoger, maar als je het laag wilt houden, kun je het overslaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published.