Corny of Maine – The New York Times

Vorige week zei ik dat ik in volle tomatenmodus was. dit is waar. Maar dat is niet alles.

Een andere zomerfavoriet van mij is verse suikermaïs. de markt verlaten. Ik zal waarschijnlijk in de fysiotherapie belanden, maar ik moet maïs eten.

Tomaten en maïs gaan geweldig samen, en ik maak veel salades waarin beide zijn verwerkt. Maar soms wil ik gewoon die maïskolf, pannenkoeken, pasta, soepen, allerlei soorten desserts. Roer de maïskorrels door elkaar voor een geruststellende, monochrome maaltijd.

Deze week hebben we vijf maïsrecepten voor je uitgekozen. En aan iedereen die me vorige week liet weten dat ik vergeten ben de BLT op te nemen in mijn nieuwsbrief: ik beloof het, ik ben de BLT niet vergeten. De BLT is de koningin onder de sandwiches en mijn favoriete sandwich. Maar misschien heb je geen spek in huis, wil je niets bakken, wil je (of wil je niet eten) vlees, of wil je gewoon mayonaise op je brood omdat de dag te heet is en strooi zout over het geheel. Ik zal deze fout in ieder geval nooit meer maken.

Laat ons weten wat je van maïs vindt en hoe je het kookt. Ik ben [email protected] Ik kijk er naar uit van u te horen.

Weet je hoe je vlees een paar minuten van de grill kunt laten rusten, leg het dan op een plat bed. De druppels van het vlees kunnen al het andere op het bord op smaak brengen.

Zie dit recept.


Ik ben dol op maïscakes en beignets, vooral als de korrels intact blijven (niet gepureerd), en Vallery Lomas heeft het hier. Je kunt deze als bijgerecht serveren, maar ik eet ze als hoofdgerecht, eventueel belegd met een eitje en geserveerd met zure room of yoghurt. Te hoog en de korrels exploderen direct uit de pot.

Dit is een klassiek New York Times Cooking recept. Het vereist een blender en ik probeer het op doordeweekse avonden te vermijden, maar ik kan het hier niet introduceren. Het werk van Melissa Clarke is niet voor niets geliefd.

Zie dit recept.


Met dit soort recepten eet je alsof je op het strand bent, ook als je er niet in de buurt bent. Kay Chun’s verfijnde eenpansmaaltijd met zeevruchten bestaat uit vis, maïs en Old Bay.

Leave a Comment

Your email address will not be published.