De beste momenten van Roots Picnic 2022

Duizenden vreemden voelen zich zelden thuis tijdens het muziekfestivalseizoen dat je omringt. Maar voor het eerst sinds 2019 heeft de Roots Picnic meer dan 60.000 muziekliefhebbers rechtstreeks samengebracht om te genieten van wat voelt als een klassieke familiereünie.

Philadelphia is altijd mijn tweede thuis geweest, dus het was als een thuiskomstseizoen toen ik dit weekend voet aan wal zette in Fairmount Park en bekende gezichten en veel nieuwe gezichten ontmoette. De energie van de festivallocatie was erg warm evenals de hitte van meer dan 80 graden Celsius. Toen ik voor het eerst deelnam, wist ik niet wat ik moest verwachten van een picknick met wortels, maar een ouderling die me aan een van mijn ooms deed denken, gaf me een korte samenvatting toen ik door de poort liep. “Luister naar de muziek en ontspan,” hoorde ik hem praten met het stel voor ons – en dat is precies wat ik deed.

“… hier zijn heeft veel voordelen.”

voor Is lang Tijdens het tweedaagse evenement ging ik heen en weer tussen het TD Pavilion en de Toyota Sound Stage (zolang mijn uithoudingsvermogen in de felle zon het toelaat) en koelde ik af in de muzikale ervaring. Het is niet elke dag om een ​​line-up als Jazmine Sullivan, Mary J. Blige, Summer Walker, With Kid, Roots en meer als een rootspicknick te zien. Ik was net zo opgewonden om die headliners het podium te zien decoreren, maar andere artiesten van de roots-picknick wilden ook graag een geweldige show voor hun fans doen.

Zanger Durand Bernarr zei voor de set van zondag: “Als ik je vertel, ben ik zo ver gegaan als ik kon, want het ziet er echt goed uit.” “Het is een geweldige kans om het podium te delen met alle andere getalenteerde mensen, en sommigen van hen zijn mijn maatje, het zijn gewoon een heleboel voordelen hier.”

Er zijn dit weekend enkele problemen (bijv. erg (Vertragingen instellen, geluidsproblemen, zeer lange rijen, last-minute wijzigingen in het schema), iedereen moet minstens één keer in zijn leven een rootspicknick meemaken. Ik ben nog nooit naar een muziekevenement geweest dat erg gastvrij, cultureel verantwoord en eerlijk gezegd erg zwart was. Voor het eerst sinds de pandemie werd opgeschort, lachten en dansten mannen en vrouwen van alle leeftijden samen in het Man Center. Het was een goed gevoel om de cultuur live en in persoon met mijn gemeenschap te vieren – de stad van broederschap is zeker ontstaan.

De technische moeilijkheid is op dit moment lastig, maar ik voelde dat het minder was dan wat ik had achtergelaten. Ik verliet de rootspicknick met een complete geest gevoed door de sfeer die de artiesten in de levendige menigte uitstortten. Het festival maakte van muziek het hart van het evenement van dit weekend. Het eindresultaat is echt ongeëvenaard, dus ik hoop dat het nooit verandert.

Lees verder de bijzondere momenten van Roots Picnic 2022.

Leave a Comment

Your email address will not be published.