De nieuwe Sardijnse reisgidsen en kookboeken bevatten enkele van de favoriete gerechten van het eiland

Geweldig met een passie voor de passie van de auteur voor heerlijk, gezond en kleurrijk eten in zijn geboortestad Sardinië, en voor fotografie (de auteur zelf) die het landschap, de cultuur en de levensvreugde van zijn mede-Sardijnen vastlegt.

Deze 50 zorgvuldig geselecteerde recepten, opgedragen aan zijn moeder, bieden een levendig en smakelijk aanbod van traditionele huisgemaakte Sardinha-gerechten, evenals goedkope ingrediënten die de veelzijdigheid en de smaak van de zon bijna garanderen.

Als Sardiniër en enthousiast over het vertellen van alles wat betekent dat je van je eten houdt, helpt de auteur lezers ook met inzichten die zijn ontworpen om hen te helpen navigeren door culinaire termen, ingrediënten, enz. We bieden een “overlevingsgids”.

Een prachtig, veelzijdig boek, een opmerkelijk boek voor de geliefde moeder van de auteur, My Sardinian Home Cooking, alle fijnproevers en liefhebbers van het eilandleven die enthousiast zijn over de figuratieve Sardijnse zon.Het is een van de boeken die het hart van het huis raakt. Deel overheerlijke borden met je dierbaren.

Korte inhoud:

Eenvoudig, gezond en lekker Italiaans en Sardijns eten. Mijn familie begeleidt eten en cultuur.

Mijn moeder leerde me koken op zo’n gemakkelijke en effectieve manier toen ik acht jaar oud was. Ik introduceer nu met trots Sardijnse kookgidsen voor thuis. De smaak van zijn kleurrijke en heerlijke eten combineren met 50 geselecteerde recepten, een fotografisch landschap dat 50 jaar emotie biedt. Ik draag dit boek op aan mijn moeder, een geweldige moeder en kokkin die me veel inspiratie heeft gegeven. Mijn kookboek biedt lezers een manier om eenvoudige en heerlijke recepten te koken met stapsgewijze instructies voor alle budgetten.

Sardinië wordt regelmatig een hotspot voor internationale toeristen, dus als aboriginal van het Italiaanse eiland laat ik je kennismaken met de authentieke smaak van zelfgemaakte Sardijnse, Mediterrane en Italiaanse keuken. Toeristen hebben het eten in het restaurant altijd gewaardeerd, maar dit is het eerste kookboek van Sardijnse huisgemaakte gerechten.

Dit deel is Hoofdstuk 18: Hoofdstukken 1-9 zijn mijn missie en visie van dit boek, een inleiding tot het eiland, Italiaanse culinaire termen en een gemakkelijk te lezen overlevingsgids voor dagelijkse maaltijden, kwaliteit en gezondheid. kruiden, alle elementen die in de supermarkt verkrijgbaar zijn, de categorieën gedroogde en verse pasta, vlees- en visproductie, gezonde voeding en levensstijl, hun natuurlijke schoonheid.

Hoofdstukken 9-18 tonen recepten, tips en recepten die op de gebruikelijke manier zijn opgesteld, van voorgerechten tot desserts gemaakt met heerlijke, gezonde ingrediënten. Van broodvoorgerechten tot zuurdesembrood en spelttarwe. Voorgerechten zoals bruschetta, zeevruchten, diverse vlees-, vis- en pastagerechten gemengd met vegetariërs. Hoe maak je een klassieke tomatensaus; smaakvolle gegrilde vlees- en visgerechten. Een vegetarisch bijgerecht naar elke smaak. Heerlijke frisse salade en twee biscuitgebak als toetje.

Ik heb een uniek en origineel boek gemaakt dat mijn eten en korte verhalen introduceert, allemaal in combinatie met foto’s van hoge kwaliteit waarvan ik het copyright bezit.

De auteur zegt:

“Ik herinner me de tijd met mijn moeder. Het was een zalige tijd dat we samen van haar eten genoten. Haar huis was altijd opgevrolijkt met vreugde en gelach, gemaakt met liefde voor eten en het leven zelf. Ik proefde de smaak en het aroma met een voortreffelijk huis koken. Ik wil graag haar bescheiden afkomst delen. “

Met een vijfsterrenrecensie zeiden Amazon-lezers:

“Dit is een prachtige ijdelheidspers die je meeneemt naar Sardinië en je smaakpapillen stimuleert. De auteur, Stefano, legt zijn hart en ziel in dit oprechte boek. Een recept van zijn moeder. Met behulp van dit boek is de geschiedenis van het feest en wat autobiografie met heerlijke recepten en foto’s tussendoor. Ik kan niet wachten om meer van deze getalenteerde schrijver te zien! Traditionele rustieke Italiaanse keuken Must-see als je hierin geïnteresseerd bent. ” –Audit123

“Ik ben dol op dit boek en ook van geweldige recepten. Het geeft me het gevoel dat ik op Sardinië ben geweest. Het is een verhaal over de plek en alle leuke dingen aan je tafel die je deelt met vrienden en familie. Ik kan me veel voorstellen eten. Ik ga op zoek naar meer van Stefano de Luca! ” – J Meriwether

“Stefano is gepassioneerd door de keuken en cultuur van zijn geboorteplaats Sardinië, wat in zijn schrijven werd overgebracht, maar het feit dat veel van de recepten van zijn moeder zijn geërfd, voegt een sentimentele charme toe. Mooie foto’s van het hele boek verleiden je om het te proberen recepten uit. Ik ben nog niet op vakantie geweest op Sardinië, maar deze recepten kunnen me op weg helpen totdat de situatie het toelaat. . ” – Johnny Maltby

“Dit boek is uit de grond van mijn hart geschreven, met makkelijk leesbare aantekeningen, recepten en mooie foto’s. Dit is een goed, gezond, authentiek Sardijns gerecht.” – RA Maltby

“Een geweldig boek van een schrijver met een passie voor koken, cultuur en familie. Het was echt leuk om Italiaanse recepten in Sardijnse stijl uit te proberen als nooit tevoren !!! Bravo!” – Dave99

Het onafhankelijk gepubliceerde My Sardinian Home Cooking is als volgt beschikbaar op Amazon:

Hardcover (€ 34,00) – https://amzn.to/39uVS8O

Paperback (€ 28,00) – https://amzn.to/3LolKjJ

Kindle-indeling (gratis voor £ 11,90 of Kindle Unlimited) – https://amzn.to/3sHgCki

Over de auteur:

De auteur stelt:Ik ben geboren in Italië. Geboren in Cagliari, Sardinië, heeft hij heel lang in Londen gewoond, meest recentelijk in Southsea, Hampshire, een prachtige badplaats in Portsmouth.

“Ik ben geen chef-kok of een obsessief merk, maar ik heb een simpele passie voor koken, wonen, reizen en schrijven, en ik deel iets speciaals en persoonlijks.

“Mijn eerste boek, My Sardinian Home Cooking, is een eenvoudig maar eerlijk, echt gezinsvriendelijk kookboek in mijn geboortestad Sardinië.

“Moeder was een heel bijzonder persoon en hield van koken. Zelfs als het leven moeilijk was, had ze altijd een positieve kijk en had ze altijd een positieve energie. Ik heb dit boek voornamelijk aan mijn moeder opgedragen. Het is om haar erfgoed levend te houden, niet alleen voor de grote familie, maar ook voor haar uitgebreide familie.

“Traditionele recepten zijn gemakkelijk uit te voeren en gemakkelijk te vinden ingrediënten. Mijn boek is een verzameling van cultuur, reizen, eten, Sardinha-foto’s uit mijn persoonlijke ervaring, mijn verhaal en mij. Het doel is om het voedsel van het gezin te combineren. ”

Leave a Comment

Your email address will not be published.