Eet dit buiten – The New York Times

Vanwege mijn werk (en patriarchaat) gaan mensen er vaak vanuit dat ik de hoofdkok in mijn huis ben. Dat doe ik zeker. Omdat ik het leuk vind om te doen, hou ik er niet van om het schoon te maken. Mijn man, Blake, doet het goed. De taakverdeling is echt waar.

Maar dat betekent niet dat hij niet kan koken. Hij is namelijk goed in koken en erg intuïtief. Hij maakt altijd eten voor zijn kinderen, zelfs als ze tranen laten als ze de afwas zien, want wat ze echt willen voor het avondeten is een bolletje touwtjeskaas en ijs. (OK.) Blake bedacht ook een van de volgende gerechten: Voeg het hier toe om Vaderdag te herdenken. Alle credits zijn echter om er een geschreven recept van te maken dat Ali Slangle met je kan delen. Het voldoet aan de eisen van gemakkelijke, romige en kaasachtige pasta en is heerlijk voor volwassenen, waardoor het een heilige graal is voor het koken met het gezin. Het is een gerecht dat iedereen eet.

Als je het nog niet hebt gelezen, wil ik je ook kennis laten maken met Eric Kim’s Essential Korean Recipes. Eric is een briljante schrijver, en als hij er maar 10 in zijn leven had, zou hij het Koreaanse eten willen zien dat hij koos.

Tot slot wil ik alle honingdauwliefhebbers bedanken die mij een e-mail hebben gestuurd na de nieuwsbrief van vorige week. Ik hield niet van Honey Dew omdat ik geen goede had. Dat is waarschijnlijk waar, en ik zal op zoek gaan naar een goede, dat beloof ik, en ik zal het Lime Spritz geven (nog een suggestie). Schrijf me op elk moment een brief op [email protected] – ik lees alle notities.

Ik maakte dit ongelooflijk eenvoudige avondmaalrecept voor volwassenen op woensdag in ongeveer 20 minuten. De warme dagen waren zacht op koele nachten, dus ik zat buiten en at samen rucolasalade en een koud drankje. Hety McKinnon, bedankt voor de kleine stukjes hemel deze zomer.

Bekijk dit recept.


Dit recept uit het prachtige nieuwe kookboek van Nicole Taylor, Watermelon and the Red Bird, is perfect voor zondag 16 juni, of wanneer je een sappig en zoet kipdiner nodig hebt. Geschreven voor grills, maar kan in plaats daarvan gemakkelijk in de oven worden gemaakt. Dit is al gelukt door sommige commentatoren.

Zoals ik eerder heb gehoord, moet je een paar trucjes gebruiken om hamburgers (en gehaktballen) sappig te houden wanneer ze met kip of kalkoen zijn gemaakt. Yasmin Fahr voegde aardappelpuree toe aan kip en gember, knoflook en groene uien om een ​​zeer smakelijke Vietnamese burger te maken. Deze zijn gemaakt in een koekenpan, maar als je buiten wilt koken, houdt niemand je tegen om die koekenpan op de grill te zetten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.