Food Court: Cilic Cuisine van “Simple Guy”, voedsel dat hij 10 jaar niet heeft gegeten | ATP Tour

Marin Cilic speelde maandag een van de meest opvallende prestaties van de French Open en versloeg daarmee de tweede reekshoofd, Daniil Medvedev, in een straight set en bereikte daarmee de kwartfinales. Kroaten spelen Andrey Rublev voor de laatste vier plaatsen op Clay Court Major.

Cilic vertelde onlangs aan ATP Tour.com over zijn kookkunsten, zondige vreugde, voedingsgewoonten op wedstrijddag en voedsel dat hij al meer dan tien jaar niet heeft gegeten.

Misschien vind je dit ook leuk: Cilic Downs Medvejeff in “Een van de beste wedstrijden in mijn carrière”

Laten we zeggen dat je vanavond moet koken, voor jezelf of voor je vrienden. Wat kook je en waarom?
Kook de kalfsschenkel. Ik vind het het leukst en het is ongelooflijk in Kroatië. Meng het met een lekkere saus van aardappelen en groenten en het smelt met je vingers. Je hebt gewoon de gebruikelijke saus die uit het vlees komt. Laat het vlees een paar uur staan, het is heerlijk.

Hoe evalueer je je kookkunsten?
Ik zou zeggen dat ik goed ben in koken voor wat ik moet eten, en dat is alles! Eieren, pannenkoeken, pasta, rijst, kip. Koolhydraten en eiwitten, dat is het.

Wat is jouw zondige vreugde?
Ik hou van hamburgers hier en daar. Als ik naar Amerika kom, is mijn eerste maaltijd altijd een hamburger. Als je dan een goed restaurant hebt waarvan je weet dat hamburgers echt heerlijk zijn, dan is het een betrouwbare cheat-maaltijd.Voor [something] Zoet, ik ben dol op pannenkoeken. Een echte crêpe vinden in Nutella is niet eenvoudig. Ik zal het hebben als ik thuiskom.

Wat is de maaltijd aan de vooravond van de wedstrijd?
Voeg veel koolhydraten toe en eet een beetje eiwit. Het is altijd kip of kalkoen.Een beetje sneller [to cook] Het heeft iets minder vet dan mager vlees. Voor de wedstrijd in Italië hou ik van pasta met tomatensaus en ongeveer 150 gram kip, dus het bevat een beetje eiwit en ik heb niet veel honger. Dan, als mijn vorige wedstrijd wordt verlengd, eet ik nog een bord pasta.

Het is Italië – het is pasta. De meeste andere toernooien zijn rijst. Ik maak ook geen pasta, dus ik hou van rijst elders.

Wat eet je vlak voor de wedstrijd en hoeveel uur voor de wedstrijd?
Ik eet meestal anderhalf uur tot een uur en 15 minuten van tevoren, zodat ik heerlijk kan eten.Als de wedstrijd wordt verlengd, mag je bananen eten of het hoofdgerecht aanvullen [meal] een beetje.

Wat eet je tijdens de wedstrijd? Is het in de loop der jaren veranderd? Zo ja, wat at je vroeger?
Ik heb een heel eenvoudige routine. Het enige wat je hoeft te doen is elektrolyten drinken, carb-gel drinken en dan bananen eten. Ik ben een simpele jongen, niets flitsends.

Wat eet je in niet-toernooiweken dat je niet eet in toernooien?
Wanneer ik thuis ben, eet ik hetzelfde voedsel en word ik vol, dus ik ontspan. Het ergste aan tennisser zijn, is wanneer je moet eten en je bent nog niet klaar om te eten. Stel bijvoorbeeld dat een wedstrijd om 12.00 uur plaatsvindt, je ontbijt, dan warmt, en dan moet je om 10.30 uur voor de wedstrijd pasta, rijst, etc. eten. Dit is een van de moeilijke dingen aan het maken van een rondleiding.

Ik probeer op mijn inname van koolhydraten en eiwitten te letten, maar soms vergeet ik het. Als ik thuiskom, wil ik een pizza of iets simpels. ‘s Avonds eet je misschien drie eieren met kaas, ham en iets simpels. Ook yoghurt. Het is niet altijd gemakkelijk om uitgebreid te eten.

Wat zou jij bestellen als je naar je favoriete restaurant zou gaan?
Ik hou van heerlijke steaks. Het huis heeft een Italiaans restaurant, zij doen het meeste en kennen mij. Rijst gemengd met groenten, wortelen en kip.

Wat zullen mensen misschien verbazen als ze horen dat je plezier hebt?
Toen ik dit jaar naar Australië ging, bestelde ik ongeveer 10 keer Indiaas eten. Boterkip en kip biryani, en het was leuk.

Toen ik thuiskwam, zei ik tegen mijn vrouw: “Oké, ik moet een recept voor boterkip vinden”, en ze deed het, en het was geweldig. Dus ik heb dit jaar behoorlijk wat Indiaas gegeten.

Wat is het beste dieet uit jouw cultuur/land?
Kroatië is zo divers dat het er veel zijn. De Middellandse Zee is een beetje zoals Italië. Dan is het continentale deel wat zwaar. Dan zijn er barbecuegerechten en gehakt en dergelijke gerechten. Het is een vrij zwaar voer.

Welke voedingsmiddelen weiger je te eten?
Dit junkfood, ik hou er echt niet van om het vaak te eten. Ik eet al meer dan 10 jaar geen gefrituurd eten. Er is geen gefrituurd eten. Als ik ernaar kijk, lijk ik “nee” te zijn.

Leave a Comment

Your email address will not be published.