Grijp Scout Magnolia Cafe Een heerlijk scala aan klassieke zuidelijke gerechten

Speel

Ik probeer al een paar weken te dineren in het Magnolia Cafe, maar ik heb mijn werk verprutst en het huidige zakelijke schema van het café is beperkt. (Momenteel lijkt het alleen woensdag en vrijdag, maar een paar weken geleden zei Google dat het woensdag en zaterdag was.) Daarom, als je besluit dit oosterse restaurant te bezoeken, is het raadzaam om vooraf je status te controleren.

Dat gezegd hebbende, de Grub-echtgenoot en ik woonden het avondeten van afgelopen weekdag bij. De locatie was behoorlijk druk (ik denk niet dat het feit dat het happy hour was schadelijk was), maar toen we binnenkwamen, zagen we geen duidelijke tekenen van hosting of check-in inzichten. Een mede-patron vertelde me dat ik alleen zat, dus ik stond erop dat er twee bladen in de eetkamer waren voor enkele ramen die uitkijken op de voortuin.

De ober kwam vrij snel aan onze tafel, maar we hadden al wat tijd om het menu te gebruiken en bestelden meteen. Deze beslissingen duurden niet lang, want het menu was kort en verstandig. Ik begon met het bestellen van 10 kippenvleugels ($ 9,50) en vroeg ze te grillen in plaats van gebakken of naakt. (Ik vond een roker op de parkeerplaats aan de achterkant, dus ik dacht dat de grillvleugel eruit zou kunnen komen.) Ik koos ook de barbecuevleugel (een extra $ 1) boven de hete of citroenpepervariëteiten. .. Tsubasa kan ook gebruikt worden voor 20 personen.

De echtgenoot stemde ermee in om een ​​soort broodje te bestellen en koos het luxe broodje vis ($ 6,25) met één kant. De bijgerechten die bij de catalogusprijs zijn inbegrepen, zijn frites, aardappelsalade, koolsalade en salade. De echtgenoot koos echter een van de speciale aspecten, gefrituurde okra. Dit was een redelijke toeslag. Andere sandwichopties zijn hamburgers, cheeseburgers, baconcheeseburgers, varkenskoteletten, kipfilets en twee hotdogs.

Ik ging naar een van de twee avondmaaltijden en koos de garnalenmaaltijd ($ 10,75) in plaats van biefstuk. Het avondmaal wordt geleverd met twee bijgerechten. Ik koos voor aardappelsalade en een ander speciaal bijgerecht, gebakken broccoli. Dit was ook een kleine meerprijs. Er zijn ook bijzondere bijgerechten zoals heerlijke salades, kippenlever en gebakken aardappelen.

Terwijl ik wachtte, merkte ik dat de soundtrack, die prominent op de achtergrond werd gespeeld, alles bevatte, van rock tot funkklassiekers. Het Magnolia Cafe heeft een full-service bar, maar we hebben de Archi Hall volledig overgedragen en zijn vastgehouden aan de basis H2O.

Onze bestelling was in meerdere manden geplaatst. In feite was er zoveel en weinig ruimte om alles in een kleine tafel te passen. Maar we slaagden erin om alles naar binnen te duwen en begonnen te balen.

Om de een of andere reden stelde ik me een gegrilde garnaal voor, maar dat was het niet. Ze waren gebakken in brood. Het is niet erg. Het 8-koppige ensemble was nog best goed. Mijn kant van de aardappelsalade viel op, maar mijn grootste bewondering gaat uit naar gefrituurde broccoli, een gerecht dat ik nog nooit heb gezien of geprobeerd. Stel je een gebakken paddenstoel voor. Vervang echter ieders favoriete groene Brassicaceae-groenten door paddenstoelen. Ze waren behoorlijk goed, en het was een zeer royale portie die ik twee dagen volhield.

Aan de andere kant was het broodje vis van mijn echtgenoot heel gemakkelijk. Gebakken vis op wit brood en verrijkt met sla en tomaten. De gefrituurde okra was gekookt in de klassieke zuidelijke stijl en was het erover eens dat de gerookte vleugels de baas waren. Een geweldige grillsmaak versterkt door de zoete en ultradikke coating van barbecuesaus. Het was goed dat onze ober veel extra servetten meebracht naast wat er in het plastic zilveren pakje zit dat bij onze maaltijd zat.

Over onze servers gesproken, ze heeft geweldig werk geleverd. Ze hielp met het menu, voorspelde de noodzaak om maandverband en drankjes bij te vullen en bracht veel dozen mee voor overvloedige restjes.

Tot slot las ik een online review dat Magnolia Café geen creditcard gebruikt. Het was niet onze ervaring die nacht. Onze server bracht een kaartlezer naar onze tafel om onze plastics te huisvesten, voor zover ik weet, is het niet alleen een contante situatie.

Ik geef toe dat niet iedereen gehoorzaam is aan een menu dat sterk afhankelijk is van gefrituurd voedsel als kookmiddel. Maar als je er geen bezwaar tegen hebt om met brood en knapperig te eten, moet je in ieder geval weten dat Magnolia Cafe het goed doet.

Magnolia Café

voedsel: vier

onderhoud: vier

atmosfeer: 3.75

geheel: vier

adres: 2405 E. Magnolia Avenue

telefoon: 865-973-3851

Volledige barservice

tijd: Woensdag en vrijdag van 16u tot 22u30

Dit oude buurtrestaurant biedt een heerlijk scala aan bevredigende, klassieke zuidelijke gerechten.

Leave a Comment

Your email address will not be published.