Hero Cosmetics Lightning Swipe Brightening Pad Review

Iets meer dan een maand geleden kreeg ik te maken met een behoorlijk vreselijke uitbraak. Mijn huid raakte ontstoken en ontstoken, en toen het eenmaal wegebde, waren er sporen van zwarte vlekken. Ik wist dat de aanpak om post-inflammatoire pigmentatie te verminderen milder moest zijn zonder opnieuw huidirritatie te riskeren. Ik kwam de Hero Cosmetics Lightning Swipe Dark Spot Brightening Pad ($ 20) tegen en wilde ze uitproberen. Het is zeker verkocht voor een redelijke prijs.

Ik ben al geruime tijd fan van hero-cosmeticaproducten. Merkacne-patches hebben de noodzaak om mijn acne te selecteren en te produceren ingeperkt, Force Shield ultralichtgewicht zonnebrandcrème is een van mijn afhankelijkheid, en hydrofiele colloïdale machtige patch-neuspleisters zijn een andere bewerking. Het is een favoriet product van de persoon. Deze verhelderende pads hebben mijn aandacht getrokken vanwege hun zachte benadering van de behandeling van donkere vlekken en de verzorging na de wond. Zoals alle hero-cosmeticaproducten zijn de pads ideaal voor acne-gevoelige huidtypes, geurvrij en niet-irriterend.

Hero Cosmetics Lightning Swipe Dark Spot Brightening Pad Favoriete plaatsen

De Lightning Swipe Pad bevat niacinamide, vitamine C en tranexaminezuur om donkere vlekken te verwijderen, de huid lichter te maken en te egaliseren. Ze hebben een mengsel van AHA dat glycolzuur, citroenzuur, appelzuur, wijnsteenzuur en melkzuur bevat voor milde chemische stripping. De formule bevat ook hydraterende en verzachtende ingrediënten zoals hartblad, kombucha, allantoïne, aloë vera en andere moisturizers.

Er zijn een aantal dingen die me verbaasden over deze verhelderende pads. Een daarvan is hoe volledig elk van de 50 pads doordrenkt is met de formule. Het wordt doorweekt als een bladmasker en overtollig serum druipt overal. In feite is één pad voldoende om twee keer op het gezicht, langs de nek en borst, onder de armen en langs de bikinilijn te gebruiken. Toch heb ik het nog steeds, dus ik gebruik het op mijn benen en armen totdat het kussen droog is.

Een ander onverwacht kenmerk van het Writing Swipe Pad is dat het heel zachtaardig is. Vooral gezien de AHA-mix van de formule, verwachtte ik een tintelend gevoel van exfoliërende toner en serum, maar ik voelde niets. Het is zelfs zacht genoeg om te gebruiken als onderdeel van je ochtend- en avondroutine. Bovendien heeft de pad een gestructureerd oppervlak om fysieke exfoliatie toe te voegen en een glad oppervlak voor een zachte veegbeweging. De pad is gemaakt van zacht katoen en is ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Hero Cosmetics Lightning Swipe My Results met Dark Spot Brightening Pad

Ik gebruikte deze pads de eerste week voor het eerst ‘s nachts en nam ze langzaam op in mijn dagelijks leven om te zien hoe mijn huid reageerde. Toen ik zag dat deze verhelderende pads de droge en ontstoken huid kalmeren en de huidtint egaliseren, versterkte ik het tot twee keer per dag. De Lightning Swipe Pad werkt langzaam en effectief om dofheid te verlichten en donkere vlekken te verminderen. Met consistent gebruik en geduld merkte ik een groot verschil in slechts één maand. Zoals je op de foto kunt zien, hoeveel mijn donkere vlekken na verloop van tijd verdwijnen en hoe kalm mijn huid is. Deze worden ten zeerste aanbevolen voor degenen die met donkere vlekken werken, vooral degenen met een gevoelige huid. Het zijn post-acnebehandelingen die dienen als een zachte en effectieve aanvulling op uw huidverzorgingsroutine.

evaluatie:

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Photo / Anvita Reddy

Leave a Comment

Your email address will not be published.