“Ik gebruikte Buckingham Palace en het geheime recept van de koningin voor ongelooflijke komkommersandwiches, en ze waren veel lekkerder dan ik had verwacht.” – Tilly Alexander

Ik ken je niet, maar voor mij hebben komkommersandwiches nog nooit geschreeuwd om een ​​heerlijke, smaakvolle bite. En tot nu toe heb ik vermeden om ze direct te proberen, maar ik had vooral een hekel aan roomkaas – dit is te vinden in veel (meer veramerikaniseerde) recepten – waterige komkommers in gewoon wit Mix met brood, ongezouten boter, enz. Anderen hebben altijd indruk op me gemaakt als nogal flauw.

Maar volgens Buckingham Palace blijkt in ieder geval dat deze traditionele Engelse afternoon tea niet zo smakeloos hoeft te blijven. Zoals Miller onlangs meldde, heeft het personeel van de koningin een geheime truc met één ingrediënt om de flitsende theedrinker op haar tuinfeestje nog smaakvoller te maken: Mentha.

Geïntrigeerd, nerveus en bereid om een ​​deel van mijn werk in de keuken door te brengen, zocht ik op internet naar meer specifieke recepten. Al snel kwam ik bij een recept met het label “Buckingham Palace Garden Party Cucumber Sandwiches” van Food. .. Toen ging ik naar Lidl om mijn spullen te halen voor £ 3,83. In bijna 30 minuten hebben we ze tot koninklijk goedgekeurde lekkernijen gemaakt. Tot mijn verbazing at ik niet alleen sandwiches maar ook woorden.

Lees meer: ​​”Ik probeerde de recepten voor het maken van Britse scones in Buckingham Palace, at ze als een koningin met jam voor room, en ze waren perfect.”Gelukkig had het recept een paar ingrediënten nodig, en die heb ik allemaal zout en peper uit de Lidl-bar gehaald

Je vraagt ​​je misschien af ​​of het 30 minuten duurde om een ​​enkel kwadrant van een broodje komkommer te maken. Op het eerste gezicht ziet het recept er zalig en eenvoudig uit. Er zijn slechts 6 materialen en iets meer dan 100 woorden “richting”. In feite is het een beetje misleidend, maar er zijn minstens 10 stappen verborgen in de vier kleine alinea’s van de tekst. Sommige hiervan zijn niet zo eenvoudig als je zou verwachten.

Stap 1, het schillen van de komkommer was eenvoudig. Mijn komkommer schoor zijn groene huid en zag er een beetje belachelijk uit, naakt en als een ader, maar hij is klaar om te gaan in minder dan een minuut dankzij de dunschiller. Dus het was een overwinning voor mijn boek. Toen kwam het volgende deel: “Snijd in een flinterdun rondje.” ‘Dun als papier,’ schreeuwde ik, ‘wat betekent dat?’De eerste stap is het schillen van de komkommers
De eerste stap is het schillen van de komkommers

Misschien betekent dit uw gemiddelde A4-blad of zo dik. Maar helaas, als je mesvaardigheden niet zo geavanceerd zijn als ik, is het bereiken van die gewenste dikte nog nooit zo eenvoudig geweest als het vinden van het antwoord. Ik ben zeker beter in het afronden van komkommers dan Kendall Jenner, maar zelfs met een scherp mes was het moeilijk om de wafelachtige doorschijnende cirkel te maken waarnaar ik op zoek was. ..

Een paar minuten later realiseerde ik me dat ik per ongeluk ongeveer een derde van de komkommers had opgegeten door mijn mond als een vuilnisbak te gebruiken. Nou, nu was er een goede, enigszins slordige stapel die voldoende afgerond was over de sandwichplaat (ik vond dat het vooruitkijken te traag was en ik had maar twee lagen komkommerschijfjes nodig voor elke twee broden. ). Tijd voor zouten en uitlekken!Dit was de
Dit was de “papierdunne” dikte waar ik op mikte – hoewel ik de meeste markeringen op de gesneden komkommers miste

Bij een stap waar ik de noodzaak niet helemaal begreep, werden mijn groenterondes in vergieten geplet, besprenkeld met zout en voorzichtig met de hand gemengd (geen onderdeel van het recept, maar acceptabel). Ik denk dat het wordt aanbevolen), en vervolgens erin gedaan ” drainage” gedurende 15 minuten. Helaas kon ik niet rusten terwijl de komkommer rustte omdat ik munt moest bereiden, een geheime speciale toevoeging aan Buckingham Palace, voor de komkommersandwich.

Dit artikel had geen gespecificeerde haktijd binnen de instructies, maar was duidelijk nodig om direct “fijngehakte munt te kunnen bestrooien”. Maar vanwege de sterke, kruidenachtige opbeurende geur die door de beweging van het mes werd uitgestraald, kon ik niet te veel oversteken. Munt heeft de komkommersandwich-ervaring al verbeterd door simpelweg een verfrissende zomeravond in Europa voor te stellen.Komkommerronde moet 15 minuten in een vergiet zitten om uit te lekken
Komkommerronde moet 15 minuten in een vergiet zitten om uit te lekken

Al snel liep mijn timer af en was het tijd om het brood te smeren. Nu is het in feite, volgens het recept, tijd om de komkommer te duwen om overtollig water te laten ontsnappen en erop te tikken met een papieren handdoek om hem te drogen. Maar ik heb deze stap per ongeluk gemist. En ik zou het gewoon opmerken als ik mijn drieën at (en ervan genoot) en het lang daarna herlas, en zou beweren dat het een redelijke optie was.

Ik merkte zelfs dat mijn stapeltje groentediscus wateriger, gelatineuzer en glooiender werd, volgens de geadviseerde leugenaar (ik ben als gevolg van zout). Toen ze echter afzonderlijk werden geplukt en netjes werden aangebracht op de basis van licht beboterd witbrood, creëerde de tweede laag van de ronde komkommers een rommelig geometrisch patroon, wat prima was. Nu, zout, peper, munt, gevolgd door een deken van brood (beboterd).De ronde dubbele laag geschilde komkommer deed me vreemd genoeg aan een banaan denken.
De ronde dubbele laag geschilde komkommer deed me vreemd genoeg aan een banaan denken.

Het enige dat overbleef was de korst te snijden en de sandwich diagonaal doormidden te snijden en vervolgens weer doormidden. Ik heb deze instructies gevolgd. De ene is absoluut gemakkelijk om de korst vooraf te verwijderen (minder slip, meer grip, geen verlies van komkommer), en twee, dit snijpatroon maakt het eindproduct een halffabrikaat Union Jack.Het is vergelijkbaar.

Het was tijd om te eten. In het begin was ik van plan om de schijnbare manier waarop de koningin komkommersandwiches at (met Assam- of Earl Grey-thee) na te bootsen, maar besloot dat de dag te heet was en deed de afwas naar buiten. .. In ieder geval op weg om een ​​echt tuinfeest neer te zetten. Of misschien, na de eerste hap, in driekwart besloten.Een afgewerkt product met een zeer belangrijke munt
Een afgewerkt product met een zeer belangrijke munt

Een kwart van mijn boterham heeft een driehoekige vorm en een effen kleur, waardoor het makkelijker is om de ingrediënten uit te lekken dan mijn gebruikelijke smaak (vierkant). Met andere woorden, je moest voorzichtig, delicaat en gelijkmatig eten. Als je echt met de koningin wilt eten, heb je waarschijnlijk het gevoel dat je moet eten. Aan de andere kant gaven de zachtheid van de komkommer en de lichte luchtigheid van het brood met alleen de interne organen het zeker een lente-zomer sfeer (om mode-uitdrukkingen te stelen).

Als het op smaken aankomt, was dit de plek waar ik het meest verrast en onder de indruk van was. Normaal gesproken vermijd ik koude boter, zelfs op sandwiches – ik weet dat het raar is, stuur me er alsjeblieft geen e-mail over – maar in feite is hier een milde achtergrondboter De perfecte folie voor verse komkommers, het zout, peper en pittige muntradiostatistieken die je nodig had . O, munt. Een zekere winnaar. U kunt ook genieten van sandwiches met komkommer. Weet je wie? (Afgezien van de koningin, dat is.)

MPW London Steakhouse en uitzicht op scherf

3 gangen en 2 cocktails-tot 52% korting

Inamoco Vent Garden of Soho

Onbeperkt sushi en Aziatische tapas – brunch- of dineropties – tot 72% korting

5 * Zondagslunch in Andaz Hotel, Liverpool Street

Slechts £ 29 voor twee, inclusief een glas Prosecco – tot 46% korting

Lees meer over restaurants in Londen en aanbiedingen voor afternoontea.

Dit artikel bevat gelieerde links, dus u kunt commissies ontvangen over de verkopen die hiermee worden gegenereerd.detail-

Is er een verhaal waarvan we denken dat we het moeten vertellen?Zo ja, stuur me dan een e-mail [email protected] of [email protected]

Meer weten over MyLondon?Meld u aan voor de nieuwste en beste nieuwsbrieven uit heel Londen hier.

Leave a Comment

Your email address will not be published.