In gesprek met GIN: Wacht niet tot het te laat is om dit te proberen | Brazos Living

Ik hoop dat dit Saharastof niet achter je aan schopt zoals ik. Ik ben klaar om te verdwijnen. Ik ben niet tegen binnenblijven vanwege de hitte en ik speel geen Gee en Ho. Maar het veroorzaakt ravage aan mijn allergieën. Het is echt nutteloos, dus ik stop met klagen. Hoe dan ook, ik heb niet veel sympathie gehad. Dus waarom moeite doen. Bentley ziet me als “Wat verwacht je dat ik eraan doe?” Trouwens, als je de bank ingedrukt houdt, vindt hij het leuk! Hij ligt daar lekker te knuffelen. Hij is een lieve jongen.

Ik ben niet de enige die rotisserie-kip koopt en er het beste van maakt. Als je de supermarkt binnenstapt, vind je minstens één rotisserie-kip. Een of twee mensen. Het is een snelle, makkelijke en heerlijke maaltijd. Ik herinner me dat we in Austin woonden en onze twee tantes weduwe waren en niet aten zoals verwacht. Ik begrijp het nu. Ik wil niet zo lastig zijn om alleen te koken. Maar ze hebben heerlijke lunches voor me geregeld. Ik was hun meisje toen ze de gloeilampen moesten vervangen of behangpapier moesten ophangen. Ik heb een goede deal gesloten. Het waren geweldige koks. En alles wat ik moest doen was een beetje weinig onderhoud voor hen. Wat ik niet heb gegeven om die dagen terug te krijgen.

Hoi Jin, ik zag je recept voor kipsalade op woensdagkrant. Ik maak dit om de week, maar geen druiven. Upgrade je eten door ongeveer 1/4 kopje fijngehakte gedroogde veenbessen toe te voegen. Voeg hetzelfde toe bij het maken van koolsalade.

Als u rotisserie-kip koopt, krijgt u twee grote gebakken aardappelen en zoete aardappelen.

Wit vlees verandert in kipsalade, 4-6 sandwiches. De poten en vleugels kunnen worden gegeten met geroosterde zoete aardappelen, bonen met zwarte ogen en gestoomde okra … 2 porties.

Hak het donkere vlees fijn, meng het met de barbecuesaus en voeg toppings toe aan de gebakken aardappelen, inclusief kaas, zure room en ingeblikte gefrituurde uienringen-2 (ik wou dat ik ze niet allemaal had gegeten). (Susan moet daar aan denken bij het bereiden van een eenvoudig kipdiner. Tenzij het laat is, zal ze geen spijt krijgen van te veel eten. Ze wil niet vol slapen, dus de remedie daarvoor is … Bentley Ik begon rond 5 uur eten te krijgen uur en ik eet wanneer hij eet. Het werkt voor ons allebei.)

Met weinig moeite een heerlijke maaltijd. Susan Kapel.

Susan bedankt voor het delen van een eenvoudig recept voor kip aan het rotisserie. Het duurt niet lang om kip helemaal opnieuw te bakken, dus waarom de keuken opwarmen? Totdat je dat zegt, weet je dat ik alles ben vergeten over bonen met zwarte ogen en okra. Mijn moeder maakte het altijd. Ik ben blij om van je meisje te horen.

Beste Jin, Ik heb gisterenavond tijdens het maandelijkse kerkmaal een leuke groep vrouwen gesproken. Ik werd uitgenodigd om te praten over een zeer onaangenaam onderwerp, de coördinatie van de begrafenis.

De presentatie was gericht op dienstcoördinatie en bijeenkomsten na de dienst. Ik heb vrouwen begeleid bij het documenteren van hun wensen voor hun perfecte uitvaart. Vrouwen lijken erg geïnteresseerd in het idee. Ik weet dat er mensen zijn in “Het kan me niet schelen – ik zit in een dode groep”, maar sommigen van ons geven er om wat ons laatste afscheid inhoudt .. Ik ben zeker een van degenen die mijn diensten en vergaderingen zo graag willen maken als ik wil.

Als zangeres zing ik op veel begrafenissen. Het verbaast me dat zoveel families volledig verloren zijn en ze geen idee hebben welke geschriften, hymnen of solo’s hun dierbaren verkiezen voor hun ultieme dienst.

In de presentatie van gisteravond heb ik deze laatste wensen gedocumenteerd en ervoor gezorgd dat mijn familie en dierbare vrienden wisten waar ze notities konden vinden, zoals wachtwoorden voor computers en mobiele telefoons. Ik heb een bestand op mijn computer en een bestand genaamd “Katie’s Funeral Notes” op mijn iPhone. Er is ook een papieren dossier met het wachtwoord erop geschreven. Bepaalde gezinsleden kennen het wachtwoord van mijn mobiele telefoon en mijn computerlogin.

Om enkele herinneringen te noemen, presenteerde ik aan de groep: Bijbelgedichten, hymnes en liederen, solisten, favoriete muziekarrangementen, sprekers, kleurkeuzes van de kist (of kist als crematie vereist is). Geen). , En bloemen voor de kist. Ook na de uitvaart is het belangrijk om een ​​afspraak te maken. De rally heeft zeer specifieke wensen.

Wordt het een feestelijke sfeer of wordt het een serieuzere sfeer? Waar houdt u uw favoriete eten, personeel en vergaderingen? Heb je ooit de verantwoordelijke gevraagd?

Veel vrouwen in de groep hielden geen rekening met sommige van deze punten. Ik denk dat ze tegenwoordig allemaal bestanden maken en familie en vrienden vertellen waar de bestanden zijn.

Mijn familie vindt het ongemakkelijk om hierover te praten, maar ik denk dat het nodig is als je je wensen wilt uitvoeren.

Ik heb mijn vrienden al ontmoet om haar te helpen bij het maken van ‘begrafenisbestanden’, overlijdensberichten, het selecteren van foto’s, het verzamelen van foto’s voor diavoorstellingen en het maken van favoriete muziek en bijbellezingen.

Het beschrijft ook veel ondenkbare problemen die vóór de begrafenis moeten worden aangepakt. Als alle informatie vóór de vergadering is verzameld, duurt het enkele uren om de bestanden te ordenen. Door dit van tevoren te doen, wordt het proces aanzienlijk vereenvoudigd en de stress in het gezin verminderd.

Na aanbiddingsbijeenkomsten zijn vooral belangrijk voor mij. Ik wil dat je ervoor zorgt dat je favoriete “begrafenis” wordt gehouden. Hier zijn twee van mijn favoriete gerechten die ik altijd tegenkom op vergaderingen na begrafenissen en vieringen van het leven.

Bereidingstijd: 20 minuten

2 kopjes ongekookte elleboogmacaroni

3 gekookte eieren, in stukjes

1/2 kopje fijngehakte uien

1/2 kopje gehakte rode, gele en paprika’s

2 eetlepels zoete augurken

1-1 / 2 kopje hermann mayonaise

3 eetlepels gele mosterd

1 eetlepel witte azijn

3/4 theelepel selderijzaad.

Gebruiksaanwijzing: Kook de macaroni in kokend zout water gaar. Kook niet te veel. Anders wordt het erg modderig. Giet direct af en zet apart. Eventueel afspoelen met koud water. Goed laten uitlekken.

Doe eieren, uien, bleekselderij, relish en paprika in een grote kom. Vouw de Hermann-mayonaise, mosterd, suiker, azijn, zout en bleekselderij samen in een ander kommetje. Schenk het mayonaisemengsel over het fijngehakte eiermengsel. Voeg de uitgelekte macaroni toe en vouw langzaam tot alles goed gemengd is.

Dek af met plasticfolie en laat minstens 1 uur in de koelkast staan ​​alvorens te serveren. Ik hou van ‘s nachts om smaken te helpen “trouwen”.

1 (24 oz) pakje bevroren erwten

Inclusief 1/4 kop gehakte groene uien, de helft van de groene bovenkant

1 gekookt ei, in stukjes

1 kopje scherpe cheddar kaas, fijn geraspt

Hermann mayonaise 1/2 kop

De smaak van 3 eetlepels zoete augurken

1 theelepel gele mosterd

Werkwijze: Doperwten ontdooien door ze onder koud water af te spoelen en goed uitlekken. Voeg in een grote kom erwten, selderij, eieren, groene uien en cheddarkaas toe.

Meng mayonaise, saus, mosterd, suiker en zout in een kleine kom. Vouw het tot een mengsel van erwten. Dek af met plasticfolie en zet minimaal 1 uur in de koelkast voordat je het serveert.

Gelukkige begrafenisplannen, Katie Latehead, Lake Charles, Louisiana.

Katie, je bent erg georganiseerd. Ik weet dat je alle waardevolle informatie hebt verstrekt. Ik ben bang dat ik in die groep van de “Ik sterf”-groep zou vallen. Ik ben nu zo moe dat ik niets anders kan bedenken om te doen. Ik weet dat je familie juwelen in je heeft.

Leave a Comment

Your email address will not be published.