Jennifer Garner heeft de beste keukenhacks en snelle recepten voor doordeweeks

Je kent Jennifer Garner van films als Ga naar 1330 Wordt weergegeven als alias..maar jij bent Liefde Jennifer Garner uit haar online serie Doen alsof het een kookprogramma is, Ze leeft alle Star Fantasy van Food Network in haar keuken. Natuurlijk maakt Garner’s brutale commentaar, samen met verwarring en NG-collecties, het veel leuker om naar te kijken.Ze is onlangs een samenwerking aangegaan met KitchenAid Gemaakt met KitchenAid Kookboek, Er zijn recepten verkregen van koks van alle niveaus. We gingen zitten en spraken over haar geheime keukenhack, haar huidige favoriete kookboek en haar betrouwbare snelle maaltijd.

Deze samenwerking heeft alles te maken met het verbeteren van het dagelijks leven. Hoe doe je dat in de keuken?

Telkens als je iets vers op tafel zet, wordt het voor mij elke dag beter. Niet perfect. Het maakt niet uit of het gedeeltelijk is verbrand en je het eraf hebt geschraapt. Telkens wanneer je jezelf plaatst in wat er gebeurt in het bijzijn van je vrienden en familie, verheft het je elke dag.

U gebruikt KitchenAid in uw nieuwe kookboek. Vertel me er alsjeblieft over.

Er is een kookboekenwedstrijd. Geef de receptversie door en als het werkt met KitchenAid, zet het dan in het kookboek. Ik denk dat dit heel leuk is.

Ik heb het gevoel dat ik elke aflevering kan kijken Doen alsof je een kookprogramma bent Zie je liefde voor keukenmixers.

Het is mijn beste vriend. Ik noem het mijn BFF nog voordat je BFF het cool noemt. Serieus, het was als de eerste aankoop in LA. Ze is gerenoveerd, ik niet, maar zeg nooit. Mijn eerste was zilver en wat ik nu heb is grijs. Maar er is een nieuwe mooie bessenkleur genaamd Rode biet.

Ik heb het!

je doet? vind je het leuk?

Wil je het zien?

Wat een rommel ja. Kun je me laten zien? Ik heb het gevoel dat ik hier deels in zit, dus ik heb toegang tot de nieuwe bietenkleuren. Erg mooi.

Laten we nu teruggaan naar wat we allemaal echt willen weten.Dingen die altijd binnen handbereik zijn tijdens het fotograferen Doe je alsof je een kookprogramma bent?

U moet waarschijnlijk altijd een theedoek binnen handbereik van uw arm hebben, omdat deze zal morsen. Ik heb een hele lange theelepel en een eetlepel meetinstrument. Het is dun, maar het handvat is het langste dat ik ooit heb gezien. Gewoon weken in bloem, suiker of kruiden.

Wat zijn de essentiële keukengereedschappen?

Ik kan niet zonder mijn Zester. Voeg een beetje citroenschil, chocolade en Parmezaanse kaas toe en het voelt allemaal beter. Er is daar veel te doen.

Ik heb een bijgerecht om een ​​broodje in te pakken. Als ik guacamole maak of rauwe kip aan het snijden ben, gebruik ik het altijd om het op een snijplank te leggen. Was het later. Opruimen is heel eenvoudig.

Het is een doordeweekse avond en je hebt een eenvoudige maaltijd nodig. Wat ben je aan het maken

Ik hou van gemarineerde Ahi tonijnsteak met deze citroen, citroenschil, olijfolie, knoflook, rode pepervlokken en veel tijm olie. Ik wilde het heel snel maken, dus heb ik het gehalveerd.Laat de rijstkoker bruine rijst maken en haal boerenkool uit de tuin. [mimics chopping movements] Op die stoute jongen. Maak dan roergebakken bruine rijst, boerenkool, avocado en tonijn. het smaakt erg goed.

Nou, ik heb honger. Wat is je huidige favoriete kookboek?

ik ben nog steeds verliefd Modern comfortfood [by Ina Garten].. Elke keer als ik het open, laat het me door iets heen gaan. Heb je ooit Oreo-ijs gegeten omdat je dacht dat je te veel at? En wat weet je? het is niet. Het zouden er te veel moeten zijn, maar dat is precies wat het is. En de Emily Blunt-aardappelen die er zijn, maak ik herhaaldelijk. Ik moet haar opsporen en het haar vertellen. Ach, het zijn goede aardappelen.

Wat maak je nog meer in de keuken?

Er is een nieuw KitchenAid-hulpstuk dat geschoren ijs maakt. Ik heb een geschoren ijspaloma gemaakt. Ze zijn heel goed. En als je in Californië woonde, kun je ook een Paloma Garden hebben, een grapefruit en een lindeboom.

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door derden en geïmporteerd op deze pagina zodat gebruikers hun e-mailadres kunnen opgeven. Ga voor meer informatie over deze en soortgelijke inhoud naar piano.io.

Leave a Comment

Your email address will not be published.