Kylie Jenners favoriete instant noedels met boter en eieren

Kylie Jenner is een zakenmagnaat, realityster en volgens TikTok een fan van instantnoedels.

Kylie Jenner bij de 61e Grammy Awards in 2019.

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic


Terwijl ik onlangs door TikTok scrolde, vond ik een video van een noedelrecept gedeeld door Kylie Jenner. Volgens BuzzFeed op haar Snapchat in 2016. Makers zoals Vincent Yeow Lim, wiens TikTok-handvat @dimsimlim is, hebben het recept geprobeerd. Sinds dinsdag is de video van Lim die kookt op een brandend fornuis meer dan 3,8 miljoen keer bekeken sinds hij op 13 april werd geplaatst.

Insider Aneta Constantinides drukte haar goedkeuring uit over de twist van Keeping Up with the Kardashian family met avocadotoost, dus dit instant-noedelrecept, geliefd bij Jenner, doorstond de digitale hype. Ik wilde weten of ik het kon.

Volgens een video van TikTok-maker Vincent YeowLim hebben ramenrecepten slechts vier ingrediënten nodig, het hoofdvoedsel van een typische voorraadkast.

Voor het TikTok-recept waren slechts vier ingrediënten nodig.

Het TikTok-recept vereist vier gemeenschappelijke ingrediënten.

Maria Neuen / Insider


Natuurlijk heb je voor dit gerecht een pakje instantnoedels nodig, evenals drie andere ingrediënten die je vaak in de voorraadkast vindt.

  • knoflook poeder;
  • boter;
  • Twee eieren.

Ik ging naar Nissin Demae’s Ramen Spicy Noodles. Ik ben dol op kruiden in eten. Het recept werd omschreven als romig, dus in mijn versie wilde ik een kick-smaak toevoegen.

Voeg als het water kookt de gedroogde noedels toe en laat 3 minuten sudderen.

Ik leg de gedroogde noedels 3 minuten in kokend water.

De gedroogde noedels werden 3 minuten in kokend water gedruppeld.

Maria Neuen / Insider


Hoe maak je instant noedels? Op elk instant-noedelpakket dat ik heb geprobeerd, staat een uitleg op de verpakking, zoals de kooktijd.

Dit pakket bevatte 3 minuten noedels. Tijdens het koken heb ik een schone vork gebruikt om de grote brokken noedels voorzichtig van elkaar te scheiden, zodat ze gelijkmatig gaar konden worden.

Toen de noedels gebakken waren, deed ik er rauwe eieren in, maar om eerlijk te zijn, het was niet smakelijk.

Deze stap was niet het meest smakelijke deel van het recept.

De volgende stap was om een ​​mengsel van rauwe eieren toe te voegen.

Maria Neuen / Insider


Toen de noedels gaar waren, haalde ik de saus van het vuur en schonk de helft van het water in. Ik deed dit met mijn ogen, dus ik schatte het op iets minder dan de helft.

De volgende stap was om een ​​mengsel van rauwe eieren toe te voegen.

Visueel was ik geen fan – eieren en water leken niet op te gaan in een consistente soep. Inderdaad, ik ben over het algemeen een persoon met complexe emoties in eieren. Dus waarschijnlijk was deze dag niet aantrekkelijk voor mij.

Ik roerde door het mengsel van eiwitten en waterige noedels, maar ik hield niet van de dikke textuur van de eiwitten.

Ik schonk een beetje water in als een ei.

Ik goot een beetje water weg als een ei.

Maria Neuen / Insider


Ik was niet opgewonden om in de pan te kijken en eiachtig water met eiwitklontjes en instantnoedels te drinken.

Ik schonk meer vloeistof uit en maakte het af met de textuur die ik leuk vond.

Ik druppelde olie uit het pakket instantnoedels – en Bonapetti! Het eindproduct.

Afgewerkt product.

Mijn kom met Kylie Jenner’s favoriete instant noedels.

Maria Neuen / Insider


Toen ik naar het eindproduct keek, kon ik niet wachten om erin te duiken. Ik was sceptisch in het midden van het recept, maar het zag er heerlijk uit. Het ei-achtige water was verdwenen en in plaats daarvan werden de juiste kruiden gebruikt.

Het recept duurde ongeveer 15 minuten, inclusief de tijd die nodig was om een ​​foto van elke stap te maken. Zonder dat document zou het veel minder tijd hebben gekost.

Ik hield echt van de romige soep en noedels, maar de eiwitbrokken (als gevolg van mijn verkeerde verhouding) waren niet mijn favoriet. De volgende keer dat ik dit maak, zal ik iets anders doen om de textuur te verbeteren.

Ik vond de noedels een beetje lekker, maar daarna werd het uitgesteld omdat de noedels slijmerig waren.

Ik was terughoudend om de stukjes eiwit te eten.

Maria Neuen / Insider


Aanvankelijk hield ik van de romige textuur en rijke soep, dankzij de toevoeging van boter en eieren.

Dit veranderde allemaal toen ik ontdekte dat de eiwitten in het midden van de noedelschep verstrengeld waren, en de textuur was helemaal niet naar mijn smaak.

Ik herinnerde me dat de eieren gekookt waren in warme soep.

Toen ik de video van Lim nog eens bekeek om te zien hoe mijn gerechten worden vergeleken, merkte ik dat hij de twee eieren direct aan de pot toevoegde nadat de twee instant-noedelblokken gekookt waren. In de tussentijd heb ik maar één pakje noedels toegevoegd en de eieren voorgeklopt, dus ik heb ze waarschijnlijk gecoaguleerd met heet water. Geen wonder dat het niet precies hetzelfde resultaat was als TikTok!

Sommige van de smakelijke momenten voor mij zijn waarschijnlijk niet gebeurd. Ik besloot deze instant noedels opnieuw te maken, maar let wel op met de hoeveelheid eieren.

Leave a Comment

Your email address will not be published.