‘Maak er 6 als je maar goed zit:’ 1 jaar receptbeoordeling

“Ik heb de pompoen vervangen door een fles wijn.”

(Illustratie door Leeandra Cianci)

7/10: Veenbessen, witte chocolade, havermoutkoekjes.

Dit recept is een schot in de roos. Ik heb deze meegenomen naar mijn werkpicknick. Niet alleen was mijn baas voor een derde terug, maar de opwindende Steve op kantoor sprak me voor het eerst aan. Ik verander niets anders dan havermeel vervangen door witte bloemen, witte chocoladeschilfers door pure chocolade, vliegende veenbessen en het deeg gebruiken als basis voor bevroren zoetwaren. Ik denk dat ik zeg dat ik een broodje chocolate chip-ijs heb gemaakt, maar ik ben erg dankbaar voor dit recept als uitgangspunt.

8/10: Spaghetti & Gehaktballen 1.0.

Klassiek voor reden!!! Geweldig eten voor de eerste date. Ik kookte dit voor degenen die zich tot collega’s wendden, broodkruimels vervangen door graham crackers, chili met knoflook en desserts. .. .. goed . .. .. 😉 Eet gemakkelijk knoflook!

3/10: Kalkoen voor salievulling.

Deze kalkoen kost veel tijd en geduld, en als je een kerstdiner kookt voor het gezin van je nieuwe vriend, heb je misschien iets nodig dat minder arbeidsintensief is of meer gaat schreeuwen. seks. Vogels weten hoe ze kerst moeten inpakken!!! ”Naar iemands oudere moeder. We gebruikten ook hele brioche in plaats van traditioneel broodkruim.

2/10: Nieuwjaarspunch.

Deze punch is heerlijk, maar de rum is speels vermengd met ananas, en de ouderwetse Maraschino-kersen zien er goed uit, maar het is vermeldenswaard dat ze erg sterk zijn. Het was niet de enige reden waarom Steve en ik grote ruzie hadden, en er was geen reden om hem ‘een lesje te leren’ door midden in de nacht een potplant te verven, maar dat hielp niet. Het is 7 januari, maar ik heb er sindsdien niet meer mee gepraat. Vries cranberries in op ijsblokjes voor een extra feestelijke kick!

6/10: Klassieke fudge brownie.

Helaas is één portie discriminerend voor vrouwen wier moeilijke emotionele situaties synchroon lopen met het ongelukkige deel van de hormonale cyclus. Om preciezer te zijn, kunnen we zeggen: Gebruik er anders een. Ik vond ze ook moeilijk in het spijsverteringsstelsel (het meeste meel vervangen door twee blikken zwarte bonen … maar toch).

400/10: Winterpompoensalade.

Geweldig recept voor een vrouw die haar leven beheerst! Een heerlijke maaltijd voor degenen die geen man nodig hebben en eigenlijk Steve zijn !!!!! Ik verving pompoen door een fles wijn, spinazie door een tweede fles wijn en pijnboompitten door een rietje. Geweldige recepten en 2 zeer gemakkelijke make-ups, binnenkort weer make-up !!!

10/10: Spaghetti & Gehaktballen 2.0.

Steve zit weer te huilen in een blik tomaten. Ik heb besteld. De beste spaghetti ooit.

Zet Chatelaine in je inbox!

Onze beste verhalen, recepten, stijlen en winkeltips, horoscopen, speciale aanbiedingen. Bezorgd op doordeweekse ochtenden.

Leave a Comment

Your email address will not be published.