Maak van eersteklas koolsaladerecepten en aardappelstampers een veelzijdig keukenhulpmiddel | ‘Heloise Tips’ | Barry Life

Beste Heloise: Ik liet de aardappelstamper bijna in de steek, totdat mijn tienerdochter me een paar nieuwe trucjes liet zien. Nu ben ik het volgende gewend:

– Roer en roer de eieren.

– Mix het gehaktbrood.

-Maal het rundergehakt snel.

-Crush crackers.

– Hak eieren voor de eiersalade.

– Meng de guacamole. -Jane T., Exeter, Rhode Island

koolsalade

Beste Heloise: Je hebt een favoriet van warm weer in dit huis, en je zou niet weten dat … Ik ben het recept kwijt. Mijn man zei dat het zijn favoriete recept voor koolsalade was. Eigenlijk ben ik er dol op de dag nadat ik het heb gemaakt, als het blijft. Dus kun je het recept voor mij opnieuw afdrukken? Ik lees de Express News-column elke dag, dus ik knip hem uit en bewaar hem! –Maria G., San Antonio, Texas

Maria, het is ook mijn favoriete koolsaladerecept en de favoriet van mijn man. hier is het. Je zal nodig hebben:

1 kool (ongeveer 2 pond)

IJswater om te bedekken

2 ons plantaardige olie

1 ons azijn of limoensap of citroensap (niet alle drie)

1/2 ounce bereide mosterd (geel, geen poeder)

1/4 theelepel selderijzout

1 ons echte mayonaise

De smaak van zout en peper

Paprika streepje

Hak de kool fijn en laat 10 minuten in ijswater weken. Als je koolsalade in een zakje gebruikt, kun je deze stap overslaan, maar dan is hij wel lekker knapperig. Meng ondertussen de overige ingrediënten. Giet de kool af en meng deze met de dressing. Koel tot gebruik.

Dit is een eenvoudig recept. Als je gemakkelijk smaakvolle recepten wilt maken, heb je echt mijn pamflet “All Time Favorite Recipe” nodig. Er staan ​​recepten in waar mijn familie al jaren blij mee is. Een kopie krijgen is eenvoudig. Bezoek www.Heloise.com of stuur $ 5 naar Heloise / Fav met een lange gefrankeerde, aan jezelf geadresseerde envelop. Recept, postbus 795001, San Antonio, Texas 78279-5001.

Breng geen warme, zonnige zomer door in de keuken als je een snelle en gemakkelijke maaltijd hebt voor het hele gezin. –Heloise

Lampy Jus

Beste Heloise: Tranen komen eruit. Mijn man houdt van jus en mijn man is de ergste die hij ooit heeft geprobeerd. Ik lijk geen brok te krijgen. Wat doe ik verkeerd? -Ann D., Omaha, Nebraska

Ann, verwarm de jus op het fornuis en zorg dat hij heet is. Voeg langzaam en langzaam bloem toe en roer met een garde. Blijf roeren tot de jus zo consistent is als je wilt. Als meel een probleem is, probeer dan maizena. –Heloise

Pizzabrood

Beste Heloise: Mijn oude pizzabrood zag er na jaren pizza maken verschrikkelijk uit. Dus nu leg ik het onder mijn taart, broodpan en wat andere items om de druppels op te vangen. –Carrie N., Camden, NJ

Maïsbrood

Beste Heloise: Ik ben dol op maisbrood, zoals de hele familie. Ik heb een hekel aan het verwarmen van de keuken in de zomer, dus ik gebruik een wafelijzer. Het is heel gemakkelijk en snel, en het huis blijft de hele tijd koel. –Janet C., Danville, Kentucky

Leave a Comment

Your email address will not be published.