Middag bij Wichita Riverfest Food Court Food

Mijn eerste bezoek aan de food court bij Wichita River Festival Het eten was licht. Ik wilde teruggaan met mijn vrienden en het eten van dichterbij bekijken. Maar als ik zeg dat ik zie, bedoel ik echt veel eten.

Het Wichita River Fest wordt gehouden tot 11 juni. Je kunt de tickets die aan de kassa zijn verkocht nog steeds gebruiken om eten en drinken te kopen bij verkopers. Contant geld kan worden verkregen bij geldautomaten van Fidelity Bank. Normaal gesproken heb je een knop nodig om te typen, maar tijdens de lunch van 11:00 uur tot 14:00 uur op weekdagen heb je geen knop nodig.

Hier zijn alle visuele gidsen die we hadden:

Originele maïs gebraden – Gecupte mais en kolf mais

Ik heb net een foto gemaakt van de maïs in een kopje en het is altijd een favoriet van het festival. Vindt iemand het leuk om maïs te krijgen en het op een grote hoeveelheid kruiden of sauzen te strooien of erover te strooien?

Taco’s tj664 – Fajita

Een lokaal Mexicaans restaurant debuteerde op Riverfest. Ze hadden Chipotle-kipfajita’s die niet beschikbaar waren op West Street-locaties. Dit was waarschijnlijk mijn favoriete gerecht van alles wat we hadden.

Wichita River Festival-River Fest

Chan’s concessie – Stick gebakken rijst en kip

Ik heb het de vorige keer gegeten, maar mijn vrienden gingen met me mee en ik hield van rijst. Zoals ik de vorige keer al zei, kip is geweldig. Het glazuur erop maakt het echt speciaal.

2 een grill gemaakt – Twister vlieg

Dit werd zeer goed ontvangen door onze groep. Ik bestelde een grote maat die perfect is voor een gezelschap van 4 personen. Iedereen brak de frietjes, krokant gebakken en gekruid met de perfecte hoeveelheid zout. Dit wordt sterk aanbevolen.

Dippin’Dots

Dit is Dippin’Dots… Wil je meer zeggen?

Hoopingarner trechtercake –Trechtercake

Wat kan ik zeggen, zoals Dippin’Dots? Trechtercake is altijd een must bij elk bezoek.

Chan’s concessie – limonade

Ieder van ons bestelde limonade. Er werd niet gedeeld over dit verfrissende drankje.

D & J Pronto Pup – Pronto-pup

Dit is klassiek en we voelden ons verplicht om er minstens één van te krijgen.

Tussen een mooie middag en wat goede livemuziek, werd het voor ons een geweldig klein lunchuitje. Bezoeken als deze zijn altijd in mijn steegjes omdat ik van eerlijk eten houd.

Klik hier voor een volledige lijst van leveranciers.

Is er een evenement dat u wilt vastleggen? Bezoek hier om een ​​evenement of bedrijf ter overweging in te dienen.

Vind je dit artikel leuk en wil je helpen met de doorlopende gratis inhoud van Wichita By EB? U kunt uw site draaiende houden met een eenvoudige eenmalige of regelmatige donatie. Bedankt voor je bijdrage.

Bijdrage

Koop koffie voor mij
Word beschermheer!

Leave a Comment

Your email address will not be published.