“Mini Mee Maaltijd” |’Heloise Tips’ | Lifestyle

Beste Heloise: Mijn man moet een paar avonden per week reizen voor zijn werk, waardoor ik vaak vrij ben tijdens het avondeten. In plaats van alleen uit eten te gaan, plan ik vooruit. Wanneer ik een groot avondmaal maak, leg ik een portie apart en vries het in. Op de avond van de dood van mijn man kook ik “Mini Meal” in de magnetron en geniet van een huisgemaakt diner terwijl ik naar mijn favoriete programma op tv kijk. –Sheila R., Tyler, Texas

Beste Heloise: Een paar jaar geleden gaf een vriend van mij me een pamflet over vele toepassingen, waaronder bakpoeder en de recepten ervan. Ik vond het geweldig en verwees er vaak naar. Nou, ik kan het nergens vinden, dus ik moet met kleinere benen hebben gelopen. Ik ben hopeloos, ik heb nog een exemplaar nodig. Ik heb zelfs twee exemplaren nodig. De ene is voor privégebruik en de andere is voor mijn schoondochter. Hoe krijg ik een nieuw exemplaar? –Karen P., Clifton, NJ

Karen, het is gemakkelijk om een ​​nieuw exemplaar van mijn Heloise Baking Soda Hintsand Recepten-pamflet te krijgen. Bezoek www.Heloise.com of stuur $ 5 per pamflet naar Heloise / Baking Soda, PO Box 795001, San Antonio, TX78279-5001, samen met een lange, aan jezelf geadresseerde envelop met een postzegel.

Als je van baking soda-folders houdt, zul je dol zijn op zijn neef, Heloise’s geweldige azijntips en meer. Heloise/Azijn op hetzelfde adres als de baking soda kost $5. Gewapend met beide pamfletten kunt u bijna alles schoonmaken, heerlijke gerechten bereiden en tijd en geld besparen terwijl u bezig bent. –Heloise

Beste Heloise: Ik heb te veel recepten uit het tijdschrift geknipt en ze waren zoekgeraakt of gescheurd. Ten slotte kocht ik een groot fotoalbum. Nu bewaar ik alle recepten daar. Ik heb vier van zulke boeken. Een daarvan is een hoofdgerecht, een is groenten en pasta, een is een dessert en de andere is een recept dat goed is voor je geestelijke gezondheid. Nu raak ik mijn recept niet kwijt en kan ik heel gemakkelijk vinden wat ik wil. –Angie C., Henderson, Nevada

Beste Heloise: Ik heb altijd een hekel gehad aan de manier waarop olie zich verzamelt op pindakaaspotten. Ik verknoeide altijd als ik probeerde te roeren met pindakaas. Ten slotte zei mijn buurman dat ik de pot ondersteboven moest draaien op de planken in mijn voorraadkast. Het was een trucje dat hij uit je column leerde. Bedankt voor alle nuttige informatie door de jaren heen, Heloise. -Cathy en Susan, Glenrock, Wyoming

Beste Heloise: Mijn man en twee zonen zijn dol op havermout bij het ontbijt. Vroeger aten ze zoete havermout, maar ik vond het niet leuk dat ze zoveel suiker consumeerden. Er moesten dingen veranderen. Nu maak ik havermout met 1% vette melk in plaats van water en voeg een beetje honing en wat fruit toe. Mijn man vond het een goed idee om gezonder te eten. De jongens raakten er snel aan gewend, maar zoals de meeste tienerjongens eten ze geen eten, ze inhaleren het gewoon. –Margie B., York, Pennsylvania

Leave a Comment

Your email address will not be published.