Nordstrom’s TikTok-viruscocktail pakt een serieuze klap uit

Als je net als ik bent, kijk ik graag naar de iconische winkelmontage van de film uit 2006 Marie Antoinette.. Beroemd personage Kirsten Dunst zit in een luie stoel en een bediende schenkt champagne in om de laatste mode te laten zien.

Ik ben gaan accepteren dat zo’n luxe winkelen absoluut niet bestaat. Maar het magische filmmoment van shoppen met een drankje kan in sommige luxe winkels werkelijkheid worden.

Als u bijvoorbeeld een persoonlijke stylist inhuurt bij Nordstrom, kan de stylist een speciale cocktail voor u kopen en drinken tijdens het winkelen voor u. Op sommige plekken kun je ook je eigen drankjes bestellen aan de bar in de winkel. Het kan een geweldige klantenservice zijn, maar met een hoog alcoholgehalte kan het u helpen meer te betalen.

Officieel genaamd Vine Street Cocktail, deze drank is gemaakt met wodka, rosé en prosecco. Nordstrom barmannen worden gekruid met eenvoudige siroop, limoensap, munt en verse druiven. Dit zou de werkelijke sterkte van de drank verbergen.

TikTok-gebruiker @ufodelaney deelde eerder dit jaar in het geheim een ​​video over een sterke cocktail, en die explodeerde absoluut. Ze beweerde dat het drankje “haar vriend 1000 dollar deed uitgeven” aan een designerbroek.

De commentatoren weergalmden in hun eigen verhaal, in de volksmond “Nordy Drink” genoemd. Iemand schreef: “Ik had de ergste kater in mijn leven nadat ik iets te lang was met een Nordstrom-schoenenrek.” Een andere gebruiker zei: “Dit drankje is gemakkelijk te veel te drinken. Ik geef de helft van mijn Monopoly-geld uit.”

Natuurlijk was ik nieuwsgierig en moest ik de Nordy-drank zelf proberen. Delish Headquarters is gunstig gelegen op slechts een korte wandeling naar de dichtstbijzijnde Nordstrom. Ik pakte een stoel in de hoofdbar in het midden van de afdeling designerschoenen ( erg Strategische plaatsing) en bestelde Vine Street-cocktails.

Na het nemen van de eerste slok vergat ik bijna dat er drie soorten alcohol in zaten. Het smaakte naar een kruising van muntlimonade en witte wijn spritzer. Nordy-drankjes zijn zo verfrissend en gemakkelijk te drinken dat ze al snel een hot topic werden.

Tegen de tijd dat het voorbij was, was ik zeker aangeschoten. Ik was niet aan het winkelen (gelukkig), maar ik praatte met een Nordstrom-barman. Ze vertelde me dat Vine Street een van de meest populaire drankjes is die ze verkopen en dat klanten vaak om recepten vragen. Het is ook de perfecte batchcocktail voor een brunch.

Deze cocktail is absoluut Delish-goedgekeurd. Maar als je de verleiding van aangeschoten rond je strakke schoenen niet wilt verliezen, kun je het recept op TikTok bekijken en het thuis maken.

Deze inhoud is gemaakt en onderhouden door derden en geïmporteerd op deze pagina zodat gebruikers hun e-mailadres kunnen opgeven. Ga voor meer informatie over deze en soortgelijke inhoud naar piano.io.

Leave a Comment

Your email address will not be published.