Sarah Catherine Hook speelt Julia met een first kill

In de laatste oproep van onze Q & A-serie zul je alles begrijpen, van de laatste keer dat je door een ster werd geraakt tot het laatste nummer waar je naar luisterde met je favoriete beroemdheden. Deze week zal Sarah Catherine Hook de telefoon beantwoorden.

In Netflix’ First Kill, die op 10 juni uitkomt, speelt Sarah Catherine Hook een tienervampier en wordt verliefd op een vampierhuurmoordenaar. Dus ingewikkeld is het zeker. De 27-jarige acteur is al lang een fan van vampierverhalen en ze is verheugd om nieuwe verhalen, vooral verhalen met zo’n frisse draai, op het scherm te brengen.

“Ik ben altijd in de vampierwereld en de horrorwereld geweest”, vertelt ze aan POPSUGAR. “Ik was een grote fan van The Vampire Diaries. Ik hield van Twilight. Doing with Shadows is een van mijn favoriete films en tv-programma’s. Daarom heb ik een goed begrip van de Vampire-gemeenschap. Ik heb het gevoel dat ik het doe.”

“Wat we het leukst vinden aan deze show, is dat hun kalmte normaal was. Het werd nooit in twijfel getrokken en zelfs gevierd.”

“First Kill” is een bijzonder unieke kijk op het versleten vampiergenre, omdat het zich voornamelijk richt op bizarre relaties. “De queergemeenschap voelt zich dit volkomen waardig”, zegt Hook. “Om de een of andere reden hebben de queer-gemeenschap en vampiers….. het gevoel dat het logisch is. Als je die twee combineert, is er iets geklikt.” Hook is bekend met de verantwoordelijkheden die ze op zich neemt. Ik ben. “Ik ken zowel Imani [Lewis] En ik wilde dit heel graag goed doen”, zegt ze. “Wat ik het leukste vind aan deze show, is dat hun queerness normaal was. Het werd nooit gevraagd, het werd zelfs gevierd, dus ik kijk er echt naar uit om mezelf met deze personages te zien toenemen.”

In haar rol als Juliet vond Hook een juweel van een personage dat haar tanden doet zinken (geen woordspelingen bedoeld), en ze portretteerde haar personage met nuances en levendigheid en deed het goed. Ik doe het. Haar band met Julia is diep. “Toen ik 16 was, was ik veel extravert dan Julia”, zegt Hook. Het was klein, dus ik heb het gevoel dat het weer normaal is. Ik weet niet of het een pandemie is of wat het is, maar ik ken haar tegenwoordig heel goed. Wacky en haar kleine ongemakkelijke momenten. Ik hou echt van zo’n rol in andere films en tv-shows, dus haar spelen was echt heel gastvrij. “

Lees verder om te zien wat Hook zegt over vampiers, Harry Styles en andere culturele toetsstenen.

Wie was de laatste co-ster van de “first kill” naar wie je het sms-bericht stuurde?

Imani. Ik stuurde haar letterlijk een sms.

Wanneer was de laatste keer dat je werd aangevallen door een ster?

Ik was net op het feest van Elle en er waren zoveel mensen die ik bewonder. Het was behoorlijk overweldigend. Alleen al het feit dat ik met iedereen in de kamer was, maakte me ziek. Ik schaam me om dit te zeggen, maar tegen het einde van de avond heb ik de moed verzameld om haar te begroeten, maar ik ben absoluut dol op Pauline Chalamet. In “College Sex Life” vond ze het geweldig en moest ze haar vertellen hoeveel ik van haar hou. Ze was misschien wel de meest opgewonden persoon die ik ontmoette.

Wat was de laatste vampiershow die je zag of het vampierboek dat je las?

“Wat we doen in de schaduw” is waarschijnlijk de laatste vampiershow die ik heb gezien. In feite is dat niet waar. Ik heb net “First Kill” gezien. Ik heb het hele seizoen gezien. Dus we zouden zeggen “eerst doden”. [As for] The Last Vampire Book, ik las onlangs een kort verhaal met Imani over een van de video’s waar we naartoe gingen. Ik steun “First Kill” nu echt.

Wat was de laatste show die je in één oogopslag hebt gezien?

Oh, ik wierp een blik op de “drop-out”. Ik vraag iedereen om het te zien. Toen ik mijn broer belde, dacht ik: “Waarom heb je dit niet gezien?”

Wat is het laatste boek dat je gelezen hebt?

Het laatste boek dat ik las was “Three Women” van Lisa Taddeo. Ik heb het net vorige week afgemaakt. Ik hou veel van haar schrijven. Haar stijl is echt speciaal.

Wat was het laatste nummer waar je naar hebt geluisterd?

Harry Styles’ geheel nieuwe album “Harry’s House”. “vriend” [was] Het laatste wat ik hoorde. Het is Harry-dag.

Wat is de laatste foto van je mobiele telefoon?

Dit is een screenshot van mijn Peloton-app met de tekst “20 Minute Harry Styles Core Strength”. Ik heb het naar mijn beste vriend gestuurd vanwege Harry Day. Dit is het bewijs dat het Harry Styles Day is.

Wat was het laatste cadeau dat je hebt gekregen?

Mijn lieve publicist, Amanda, gaf me deze echt schattige oorbellen. Haar kamergenoot maakte de sieraden en presenteerde deze kostbare hartjes oorbellen voor de persdag.

Wat was het laatste dat je voor zelfzorg hebt gedaan?

Ik ging vandaag naar de sportschool en ze hebben deze hydromassagestoelen – en ik dacht: “Ik ga het vandaag doen”. Ik heb het niet meer gedaan sinds ik lid werd van deze sportschool, [but] Ik dacht: “Ik geef je een massage van 10 minuten.”

Wat was je laatste reis?

Ik ging onlangs naar Joshua Tree. Ik ging daar kamperen. Eigenlijk was het mijn verjaardag. Het was echt mooi. Ik ben nooit geweest. Er was een tent, een vuur, alles. Om eerlijk te zijn, wil ik de volgende keer dat ik ga een yurt doen. Ik hoorde dat het heel gaaf was, maar ik wilde voor het eerst kamperen.

Wat was het laatste advies dat je leven heeft veranderd?

Eerlijk gezegd heb ik veel geleerd van de publicist. [She’s been saying],,Je hoeft mensen niet je hele leven te geven. Jij bepaalt wat je over jezelf wilt delen.” Soms weet ik het echt niet, dus ik vond het leuk. Ik ben niet erg gewend aan dit soort dingen. Ik leer hoe ik in deze branche moet zijn.

Afbeeldingsbron: geleverd door Sarah Catherine Hook

Leave a Comment

Your email address will not be published.