TikTok Virus Claw-Ik heb een clip-hair-hack geprobeerd voor gelaagd haar

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Foto / Renee Rodriguez

  • Haarhacks met gelaagde haarklauwclip zijn viraal op TikTok.
  • Het enige wat je nodig hebt om de hack te testen, is je favoriete klauwclip en haarelastiekje.
  • Een redacteur testte het met haar fijne gelaagde haar en was onder de indruk van de resultaten.

Een paar maanden geleden dacht ik dat ik eindelijk de perfecte klauwclipstijl voor mijn fijne haar onder de knie had. Daarna knipte ik mijn haar in een jaren 90-stijl en voegde tonnen lagen toe. Daarom vond ik het moeilijk om mijn haar te stylen. Ik hou van het uiterlijk van de lagen voor het knippen en het gezichtskader, maar ik had een idee nodig om een ​​betrouwbaar kapsel te vervangen, dus een paar weken geleden besloot ik op zoek te gaan naar een gelaagde haarzelfstudie op TikTok.

Ik ben erg blij: ik kwam onlangs een klauwclip-hack tegen die echt een complete game-wisselaar is. In de video laat TikTok-gebruiker Catherine Tran je de beste klauwclipstijlen voor gelaagd haar zien. Tran gebruikt haarelastiekjes en klauwclips om een ​​superleuke en langdurige stijl te creëren.

@beautybycatt

Blijf de hele dag ❤️ Ig: beautybycatt #clawclip #hairstyle #hairtutorial

♬BTS Bloed Zweet en Tranen-Tik Toker

In het afgelopen jaar ben ik op mijn nagelclips gaan vertrouwen. Ik vond het geweldig toen ik op de middelbare school zat, maar ik ben erg blij om weer terug te zijn. Ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken en naar mijn mening tillen ze gemakkelijk elk kapsel op. Daarnaast zijn er heel veel leuke kleuren en stijlen die ik graag match met mijn kleding.

Toen ik kapsels met klauwclips deed, verzamelde ik mijn haar in een paardenstaart met een lage nek en draaide het in een Franse draai voordat ik alles knipte. Ik merk dat ik dit van tijd tot tijd nog steeds doe, omdat het een heel gemakkelijke en gemakkelijke manier is om mijn haar op te steken, maar ik heb gemerkt dat de toegevoegde lagen de zaken een beetje ingewikkelder maken.

Ik heb fijn haar, dus het was altijd best moeilijk om het op een nagelclip te knippen, maar de laagjes maakten het bijna onmogelijk. Elke keer dat ik de stijl van de nagelclip uitprobeerde, realiseerde ik me dat ik mijn haar na een paar uur opnieuw moest doen omdat het haar niet zou blijven totdat er minstens een paar lagen waren verwijderd. Nadat ik Tran zowel haarelastiekjes als klauwclips had zien gebruiken in de tutorial, hoopte ik dat het gebruik van beide mijn haar veiliger zou maken.

tiktok klauw clip haar hack

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Foto / Renee Rodriguez

Om de hack te testen, kreeg ik mijn huidige favoriete klauwclip, de Bmobuo-bloemklauwclip ($ 14 voor 5 pakjes) en een eenvoudige zwarte haarelastiekje. Ik begon door mijn haar naar de lage paardenstaart aan de basis van mijn hoofd te trekken. In plaats van het elastiek twee keer om het haar te wikkelen, wikkelde ik het maar één keer. In de tweede ronde trok ik, in plaats van volledig aan het haar te trekken, aan de minivan en gebruikte mijn wijsvinger om de bus te draaien totdat het in een strakke, bijna Franse twist-stijl was. Daarna heb ik alles vastgezet met een klauwclip.

Ik gebruik deze hack de afgelopen weken en ik ben blij te kunnen melden dat mijn haar de hele dag stevig vastzit. Dit lijkt erg op de klauwclipstijl die ik eerder gebruikte, maar de toevoeging van haarelastiekjes maakte een verschil voor mijn lagen. Ik denk dat deze hack voor alle haartypes werkt, maar het is geweldig voor halflang tot lang gelaagd haar.

Claw clip hack

Afbeeldingsbron: POPSUGAR Foto / Renee Rodriguez

Als je gelaagd haar gebruikt en geen manier kunt vinden om de klauwcliptrends te laten werken, probeer dan deze hack. Het is chic, stijlvol en duurzaam in slechts één minuut.

Leave a Comment

Your email address will not be published.