Wat de Reddit-culinaire gemeenschap biedt, kan professionals niet

Afbeelding van een artikel getiteld Aanbieden wat de Reddit Culinary Community niet kan doen aan professionals dat de culinaire gemeenschap van Reddit professionals biedt wat ze niet kunnen doen

Foto: Fotostudio Gerth ((((Shutterstock).

Ik heb elke dag een probleem, en het is een avondmaal. Ik kan maar geen idee bedenken voor een avondmaal dat ik iets kan doen. Natuurlijk heb ik mijn favoriete foodblog ter inspiratie, maar het probleem is dat veel van die recepten ambitieus zijn. Afhaalmaaltijd Zodat ik elke dag een luxe maaltijd kan maken voor mij en mijn verloofde. Bing Bong, het zal niet gebeuren. Zeer korte videoclip van TikTok is zo vermakelijk mogelijk Een springerige maker van inhoud die op jacht is naar invloed Geen ideale manier om iets te leren koken. TDe laatste tijd merk ik dat ik steeds meer op zoek ben naar Reddit.

Reddit heeft de beste recepten op iinternet

Om te beginnen is Reddit een platform waar mensen zich echt concentreren op gesprekken over een bepaald onderwerp.Als je het goed leest Taco bell subreddit, U kunt zich blijven concentreren op crunch-rondes zonder threads te starten in Quarter Pounder.Vandaag ben ik aan het rondneuzen in de subreddit Vandaag gebeldIateEn plotseling heb ik het gevoel dat het plannen van het avondeten gemakkelijker begint te worden.

Gebruiker tundras4life plaatste bijvoorbeeld deze eenvoudige foto Kimchi en rijstwafelsoep die ze hebben gemaakt?.. Heb ik eraan gedacht om het te maken? Het is niet normaal, maar misschien doe ik het nu wel.hoe gaat het Uienjussaus en worst, Erwten, frietjes? Wat leuk. Dat zou mij niet zijn gebeurd, maar verdorie, als ik erover nadenk, kan ik ze allemaal in Aldi pakken en in 30 minuten een avondmaal bereiden. Ik ben vooral dankbaar dat veel Reddit-receptthreads ook voedingsmiddelen bevatten die haalbaar en gemakkelijk te maken zijn...

ODe belangrijkste verschillen tussen Reddit en foodblogs Reddit is een geweldige plek om met mensen te chatten. Als je vragen hebt over een gerecht dat door iemand is geplaatst, kun je diegene direct om hulp vragen. Je kunt in hen graven over recepten of ze om hints vragen, en op een gegeven moment zullen ze waarschijnlijk bij je terugkomen.

Reageren op een grote receptenblog garandeert niet noodzakelijkerwijs een reactie van de auteur, maar Reddit gebruikt in ieder geval een platform dat mensen aanmoedigt om met elkaar te praten. Natuurlijk is er geen garantie dat Reddit je een antwoord zal geven, maar als iemand een foto van je eten deelt, zullen ze die waarschijnlijk graag delen. U kunt dan enkele van de coole dinerrecepten die u later hebt gemaakt, delen.

De kwestie van mijn avondmaalinspiratie zal waarschijnlijk van tijd tot tijd een probleem zijn, maar nu heb ik in ieder geval een behoorlijk solide startpunt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.